Prinses Spiegelbelle

Seizoen 1

NieuwSeizoen 1, Aflevering 5 - De fancy fair

4,0 1 x
Er wordt een fancy-fair gehouden om geld in te zamelen voor een goed doel. Ellen doet mee met zelfgebakken peperkoekmannen en Anthony en tante Pam verkopen jam. Wie het meeste geld ophaalt, kan kaartjes winnen voor de drive-in-bioscoop. Luc helpt mee door als mascotte geld in te zamelen.

Seizoen 1, Aflevering 4 - De verloren schoen

3,0 4 x
Ellen gaat naar de gevorderden-groep bij balletles en ze ziet er tegenop. Luc koopt eindelijk de schoenen waar hij voor gespaard heeft maar raakt er eentje kwijt. Spiegelbelle ziet de schoen en gaat op zoek naar de droomprins die bij de schoen hoort.

Seizoen 1, Aflevering 3 - Grote Boze Wolf

3,0 2 x
Papa richt met Ellen en Jem een tentoonstelling in over Roodkapje en de vijf zintuigen. Ondertussen wordt Spiegelbelle achterna gezeten door de grote boze wolf. Maar wie is die wolf? En is hij echt zo boos?

Seizoen 1, Aflevering 2 - Feesthoppers

3,0 8 x
Ellen moet naar het feestje van Anthony, haar neefje dat zeven is geworden. Maar op dezelfde locatie viert haar beste vriendin Katy haar verjaardagsfeestje. Het feest van Anthony is niet leuk. Gelukkig verschijnt Spiegelbelle en kan Ellen toch naar het feestje van Katy.

Seizoen 1, Aflevering 1 - Drakenpokken

4,0 2 x
Ellen heeft de waterpokken. Plotseling kruipt haar spiegelbeeld door de spiegel en noemt zichzelf Spiegelbelle. Zij is een prinses en maakt een tovermiddel om van de drakenpokken af te komen.
Archief