Prinses Spiegelbelle

Prinses Spiegelbelle gemist?

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 13 - Sneeuwwitje

3,0 8 x
De Pipperton spelers treden op met de voorstelling Sneeuwwitje en het hele gezin van Ellen heeft eraan meegewerkt. Ellen is bang dat Spiegelbelle de boel zal verpesten, maar die zorgt er juist voor dat het een interessante voorstelling wordt.

Seizoen 1, Aflevering 12 - Het kasteel

4,0 4 x
Ellen en Anthony gaan met papa naar kasteel Varendaal waar mevrouw Foster-Smid een rondleiding geeft. Zij krijgt de hik en papa neem het over, totdat Spiegelbelle op de proppen komt met een geheel eigen verhaal over de geschiedenis van het kasteel.

Seizoen 1, Aflevering 11 - Spoor van kruimels

4,0 5 x
De moeders van Ellen en Katy doen een cursus sporten en gezond eten en Ellen en Katy gaan muffins bakken. Spiegelbelle komt mee en maakt wenskoekjes. Dan ziet ze Hans en Grietje en loopt het allemaal anders dan verwacht.

Seizoen 1, Aflevering 10 - Prins Snoezepoot

4,0 2 x
Prinses Spiegelbelle heeft een hond die lijkt op Spot, maar bij prins Snoezepoot zitten de vlekken gespiegeld. Er ontstaat verwarring als er worstjes worden gestolen en men denkt dat Spot dit gedaan heeft.

Seizoen 1, Aflevering 9 - De verhalenverteller

4,0 2 x
Ellen gaat met Luc naar de bieb waar een workshop verhalen vertellen worden gehouden door Genevieve Brogan, de lievelingsschrijfster van Ellen. Wat Ellen echter niet wist is dat ze zelf ook een verhaal moet vertellen. Ondertussen doet Luc zijn best om Sami te helpen.

Seizoen 1, Aflevering 8 - Het bos in

4,0 3 x
Papa en mama gaan met Ellen en Katy kamperen. Terwijl hun ouders zich met het eten bezighouden, gaan de meiden op zoek naar dieren en planten voor hun natuurproject van school. Onderweg komen zij Finn en Sjors tegen.

Seizoen 1, Aflevering 7 - Speurtocht

4,0 4 x
Ellen en Luc zijn met opa en oma een dagje uit. Er wordt een speurtocht gehouden en de kinderen doen mee. De prijs is een red velvet-taart.

Seizoen 1, Aflevering 6 - De toverschoenen

3,0 2 x
Spiegelbelle heeft toverschoenen aan waardoor ze de hele tijd danst. Luc treedt voor het eerst op met zijn band, Slickneck en niemand danst, maar dan komt Spiegelbelle en danst iedereen met haar mee.

Seizoen 1, Aflevering 5 - De fancy fair

4,0 4 x
Er wordt een fancy-fair gehouden om geld in te zamelen voor een goed doel. Ellen doet mee met zelfgebakken peperkoekmannen en Anthony en tante Pam verkopen jam. Wie het meeste geld ophaalt, kan kaartjes winnen voor de drive-in-bioscoop. Luc helpt mee door als mascotte geld in te zamelen.

Seizoen 1, Aflevering 4 - De verloren schoen

3,0 6 x
Ellen gaat naar de gevorderden-groep bij balletles en ze ziet er tegenop. Luc koopt eindelijk de schoenen waar hij voor gespaard heeft maar raakt er eentje kwijt. Spiegelbelle ziet de schoen en gaat op zoek naar de droomprins die bij de schoen hoort.
Archief