Programma's

Oktober 2020

FOX Sports DOC: Sar

4,0 3 x
In de FOX Sports documentaire Sar zie je alles over het leven van 'Abraham' Edwin van der Sar, die deze week vijftig jaar oud wordt. Hij vertelt over zijn rol als Ajax-directeur, maar ook over zijn rijke loopbaan bij Ajax, Juventus, Fulham en Manchester United. Bovendien komen veel oud-spelers en trainers aan het woord ove...

Top 25 mooiste goals op FOX Sports

3,0 4 x
Top 25: de mooiste goals op FOX Sports van afgelopen week.

PSV TV Special: Tien jaar na de 10-0

3,0 2 x
De datum 24 oktober 2010 staat bij veel PSV-fans in het geheugen gegrift. Op die dag wonnen de Eindhovenaren met 10-0 van Feyenoord. PSV blikt met onder andere Fred Rutten, Orlando Engelaar enIbrahim Afellay terug in de PSV TV Special Tien jaar na de 10-0.

Heiligschennis bij Ajax: "Vroeger werd de trainer thuis opgewacht"

4,0 2 x
In Voetbalpraat bespreekt Hans Kraay jr. de opvallende systeemwijziging van Erik ten Hag voor het Champions League-duel met Liverpool.

FOX Sports DOC: Doorbraak in de mist

3,0 6 x
Vijftig jaar geleden, op 7 december 1966, beleefde Ajax zijn Europese doorbraak. Anderhalf jaar nadat de club bijna degradeerde versloeg het Ajax van Rinus Michels in dichte mist de Engelse kampioen Liverpool met 5-1. Het was het startsein van de opmars van Ajax in Europa, die eindigde in 1973 toen de club voor de derde ke...

Top 25 mooiste goals op FOX Sports

3,0 5 x
Top 25: de mooiste goals op FOX Sports van afgelopen week.

Feyenoord TV: interviews met Berghuis en Senesi

3,0 4 x
Feyenoord TV van vrijdag 16 oktober met o.a. interviews met Steven Berghuis en Marcos Senesi

Top 25 mooiste goals op FOX Sports

4,0 2 x
Top 25: de mooistegoalsopFOX Sportsvan afgelopen week.

Vitesse TV special: Michael Jansen, hoe alles anders liep

4,0 5 x
Vitesse TV van vrijdag 9 oktober. Een special over Michael Jansen, de verdediger die op jonge leeftijd zijn profcarrière noodgedwongen moest beëindigen.

Feyenoord TV - Sneller herstel Sven van Beek

3,0 7 x
Feyenoord TV - Sneller herstel Sven van Beek van Programma's is uitgezonden op vrijdag 9 oktober 2020 om 19:27 uur en was te zien op Fox Sports.
Archief