Programma's

Programma's gemist?

2020

FOX Sports DOC: De Twentse hunkering

4,3 129 x
In de documentaire Ik Mis Oe, de Twentse hunkering zien we hoe trainer Ron Jans, keeper Joël Drommel en de supporters Ron Kroeze en Jeroen Alleman omgaan met het gemis van een vol stadion. Hoe ze hunkeren naar het samen genieten van hun ploeg. En hoe ze, in die hunkering, zoeken naar manieren om toch nog iets met hun ...

Jong Oranje opent de deuren: Laatste test

3,0 26 x
Het zevende deel van de serie 'Jong Oranje opent de deuren'. Een exclusief kijkje achter de schermen bij Nederlands grootste talenten.

FOX Sports DOC: De Beer van De Meer

4,7 446 x
Piet Schrijvers is vandaag 74 jaar geworden. In de documentaire 'De Beer van De Meer' uit 2019, gemaakt door Leo Oldenburger en Robbie Peters, blikt de legendarische oud-doelman terug op zijn glansrijke keeperscarrière bij onder andere FC Twente, Ajax, PEC Zwolle en het Nederlands elftal. Ook spreken Schrijvers en z...

FC Utrecht special: Willem Janssen, I'll be back

4,0 28 x
FC Utrecht special: Willem Janssen, I'll be back.

Ajax TV: Vooruitblik CL-clash met Erik ten Hag en Andre Onana

4,0 13 x
Ajax TV: Vooruitblik CL-clash met Erik ten Hag en Andre Onana van Programma's is uitgezonden op dinsdag 8 december 2020 om 18:00 uur en was te zien op ESPN.

Feyenoord TV - Napraten over Zagreb en voorbeschouwen op Heracles-thuis

4,0 20 x
Feyenoord TV van vrijdag 4 december 2020.

FOX Sports DOC: 'David Di Tommaso, voor altijd nummer 4'

3,0 24 x
Het is vandaag 15 jaar geleden dat FC Utrecht-speler David di Tommaso kwam te overlijden. Op 29 november 2005 ontwaakt Nederland met het nieuws dat Di Tommaso is overleden. De voetbalwereld komt abrupt tot stilstand. Twee dagen eerder stapt de verdediger van graniet nog als winnaar van het veld. Nog wel tegen Ajax dat in S...

Feyenoord TV: Voorbeschouwing op Europa League duel met CSKA Moskou

4,0 20 x
Feyenoord TV: Voorbeschouwing op Europa League duel met CSKA Moskou van Programma's is uitgezonden op dinsdag 24 november 2020 om 18:00 uur en was te zien op ESPN.

Ajax TV: Interview Davy Klaassen en terugblik Jong Ajax

3,0 13 x
Ajax TV: Interview Davy Klaassen en terugblik Jong Ajax van Programma's is uitgezonden op dinsdag 17 november 2020 om 16:34 uur en was te zien op ESPN.

FOX Sports Doc: Victorie in de mijnen

3,0 43 x
Volkskrantjournalist Willem Vissers gaat op zoek naar de verhalen achter het voetbalsprookje van Limburgia. De mijnwerkersploeg werd in 1950 kampioen van Nederland.
Archief