Puck En Het Verdwenen Schaap

Puck En Het Verdwenen Schaap gemist?

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 5

3,0 3 x
Puck en Stijn volgen het geluid en vinden het schaap maar ontdekken dat zij niet alleen is. Bert raakt Pink kwijt. Wat nu? Bert begint in paniek harder te roepen naar de kinderen en hoort zijn eigen stem galmen door het bos. Weet Bert de kinderen te vinden en veilig thuis te brengen daar waar de grote verrassing arriveert?

Seizoen 1, Aflevering 4

4,0 10 x
Puck en Stijn lopen in het bos, op zoek naar het schaap met de blauwe stip. Puck heeft een goed idee, ze gaan het schaap roepen. Krijgen ze contact met het schaap? De hond Pink krijgt de opdracht van Bert om de kinderen te zoeken samen met hem. Weet Pink de kinderen te vinden?

Seizoen 1, Aflevering 3

3,0 7 x
Puck en Stijn gaan, in alle vroegte en zonder dat iemand het weet, het schaap met de blauwe stip zoeken, maar raken al snel de weg kwijt.De hond Pink is er niet gerust op en slaat alarm bij Bert en Marja, de ouders van Stijn. Maar snappen zij wat Pink bedoelt?

Seizoen 1, Aflevering 2

4,0 5 x
Het schaap met de blauwe stip heeft een lammetje in haar buik en daarom gaan Puck en Stijn heel goed op haar passen. Maar als aan het einde van de dag het schaap met de blauwe stip niet bij de kudde loopt raakt Puck in Paniek. Waar is het schaap met de blauwe stip.

Seizoen 1, Aflevering 1

4,0 8 x
Puck doet haar best om goed voor haar moeder te zorgen die bijna moet bevallen van haar babybroertje, maar dat loopt helemaal mis. Als Puck uit logeren moet bij haar neefje Stijn ontdekt ze het schaap met de blauwe stip.
Archief