Reno Rumble

Reno Rumble gemist?

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 15

Verlopen 4,0 6 x
Scotty brengt een bezoek om de voortgang te controleren, aangezien er scheuren beginnen te ontstaan in een aantal voorheen hechte vriendschappen. De teams gaan aan de slag met hun tweede kamers en de Red Backs hebben vertrouwen in een overwinning deze week.

Seizoen 1, Aflevering 14

Verlopen 3,0 7 x
De overgebleven Red Backs en Blue Tongues beginnen aan een nieuwe week. Er is meer bouwwerk dan ooit tevoren, wanneer een team termieten ontdekt. Darren en Romy beoordelen de eerste kamers en een team krijgt immuniteit.

Seizoen 1, Aflevering 13

Verlopen 3,0 2 x
De Red Backs blijven worstelen met de badkamer. De Blue Tongues zijn gefrustreerd als ze iets niet kunnen vinden om hun badkamer het winnende voordeel te geven. De 72 uur durende uitdaging eindigt met een nieuwe eliminatie als de teams Scotty zien.

Seizoen 1, Aflevering 12

Verlopen 3,0 5 x
De Blue Tongues worstelen om hun eerste kamers te voltooien. Een beslissing van teamcaptains Michelle en Steve maakt geen indruk op de juryleden en Scotty kent immuniteit toe aan een opgelucht stel.

Seizoen 1, Aflevering 11

Verlopen 4,0 7 x
De Blue Tongues worstelen om hun eerste kamers te voltooien. Een beslissing van teamcaptains Michelle en Steve maakt geen indruk op de juryleden en Scotty kent immuniteit toe aan een opgelucht stel.

Seizoen 1, Aflevering 10

Verlopen 4,0 4 x
De Blue Tongues en Red Backs maken zich klaar voor nog een klusweek met nieuwe teamcaptains en wensen van de huiseigenaren.

Seizoen 1, Aflevering 9

Verlopen 3,0 9 x
Gelukkige huiseigenaren krijgen hun nieuwe huis te zien, wat betekent dat de teams Scotty opnieuw ontmoeten voor de wekelijkse eliminatie. Er vloeien tranen bij het ene team, terwijl het andere hun overwinning viert met een verschil van zes punten tussen hen.

Seizoen 1, Aflevering 8

Verlopen 4,0 7 x
Scotty komt langs om de voortgang van beide huizen te inspecteren, maar er heerst spanning binnen meerdere teams. Er is veel stress, want alles wat mis kan gaan, gaat ook mis.

Seizoen 1, Aflevering 7

Verlopen 4,0 0 x
Halverwege de verbouwingsweek worden de eerste kamers beoordeeld door Darren en Romy. Een koppel krijgt immuniteit en hun team is dolblij met een voorsprong van twee punten.

Seizoen 1, Aflevering 6

Verlopen 4,0 3 x
Het verliezende team van de vorige avond worstelt met de eliminatie. Maar ze moeten door want er staan nog twee huizen te wachten om in slechts zeven dagen gerenoveerd te worden.
Archief