Reno Rumble

Seizoen 1

NieuwSeizoen 1, Aflevering 10

4,0 3 x
De Blue Tongues en Red Backs maken zich klaar voor nog een klusweek met nieuwe teamcaptains en wensen van de huiseigenaren.

Seizoen 1, Aflevering 9

3,0 3 x
Gelukkige huiseigenaren krijgen hun nieuwe huis te zien, wat betekent dat de teams Scotty opnieuw ontmoeten voor de wekelijkse eliminatie. Er vloeien tranen bij het ene team, terwijl het andere hun overwinning viert met een verschil van zes punten tussen hen.

Seizoen 1, Aflevering 8

Verlopen 4,0 5 x
Scotty komt langs om de voortgang van beide huizen te inspecteren, maar er heerst spanning binnen meerdere teams. Er is veel stress, want alles wat mis kan gaan, gaat ook mis.

Seizoen 1, Aflevering 7

Verlopen 4,0 0 x
Halverwege de verbouwingsweek worden de eerste kamers beoordeeld door Darren en Romy. Een koppel krijgt immuniteit en hun team is dolblij met een voorsprong van twee punten.

Seizoen 1, Aflevering 6

Verlopen 4,0 0 x
Het verliezende team van de vorige avond worstelt met de eliminatie. Maar ze moeten door want er staan nog twee huizen te wachten om in slechts zeven dagen gerenoveerd te worden.

Seizoen 1, Aflevering 5

Verlopen 3,0 3 x
De twee huizen zijn voltooid en de juryleden beslissen het winnende huis. Na een geweldige week zitten zowel de Redbacks als de Blue Tongues vol zelfvertrouwen. Scotty laat de gelukkige huiseigenaren hun nieuwe huizen zien.

Seizoen 1, Aflevering 4

Verlopen 4,0 7 x
Ondanks dat ze een teamlid minder hebben, doen de Blue Tongues hun best om zich te verenigen naarmate het eind van de week dichterbij komt. De concurrentie laait op en de gelijkgestemde Red Backs hebben veel vertrouwen in hun renovatie.

Seizoen 1, Aflevering 3

Verlopen 3,0 1 x
Na de bekendmaking van het eerste winnende team, is er geen rust voor de klussers die meteen aan de slag gaan met hun tweede kamers. Nick en Chris geven veel geld uit aan een open haard, maar de andere Blue Tongues twijfelen of ze wel bij het team willen horen.
Binnenkort terug te kijken

Seizoen 1, Aflevering 11

Verwacht op
De Blue Tongues worstelen om hun eerste kamers te voltooien. Een beslissing van teamcaptains Michelle en Steve maakt geen indruk op de juryleden en Scotty kent immuniteit toe aan een opgelucht stel.
Archief