Reportage

Reportage gemist?

Seizoen 1
43:49

Seizoen 1, Aflevering 136

Verlopen 4,5 12 x
Drie acnepatiënten worden gevolgd terwijl ze proberen de aandoening, die hun leven verpest, te doorgronden en een remedie te vinden. Tam, Lou en Jason zijn de drie volwassenen die worstelen met extreme acne, waarvan vele denken dat het voor tieners treft.
48:21

Seizoen 1, Aflevering 135

Verlopen 3,0 4 x
Deze documentaire vertelt de intieme en schokkende verhalen van vijf mannen die het doelwit waren van Daryll Rowe, de eerste persoon in het VK die werd veroordeeld voor aanrichten van zwaar lichamelijk letsel. Hij besmette de mannen opzettelijk met hiv.
47:04

Seizoen 1, Aflevering 134

Verlopen 3,0 4 x
Als één baby al genoeg is om een huishouden op zijn kop te zetten, wat gebeurt er dan als er vier tegelijk komen? Aynur en Tony komen er binnenkort achter. Aangezien ze geen eigen huis hebben, moeten ze intrekken bij de Turkse ouders van Aynur.
45:06

Seizoen 1, Aflevering 133

Verlopen 4,0 4 x
Duizenden mensen in het VK gaan skinny dippen voor een ludieke inzamelingsactie voor de Britse Hartstichting. Velen willen ook de opwinding ervaren van het openbaar naakt zijn.
44:31

Seizoen 1, Aflevering 132

Verlopen 4,0 6 x
Georgia Rankin is een gemiddelde tiener van slechts 76 centimeter hoog. Ze is charmant en gelukkig ondanks constante pijn in haar gewrichten. Camera's volgen Georgia een jaar lang terwijl ze operaties, herstel en alledaagse tienerzaken doormaakt.
43:34

De Man Van 450 Kilo: De Operatie

3,0 88 x
Met zijn 450 kilo weegt Keith in zijn eentje net zoveel als vijf volwassen mannen bij elkaar! Keith is al jaren aan bed gekluisterd en het enige wat hem nog kan redden is een gewichtsreducerende operatie. Hiervoor moest hij wel 150 kilo afvallen en weer leren staan. Maar dat is hem gelukt. Al over een paar dagen gaat hij o...
45:35

Aflevering 0

4,0 48 x
John Keitz, Alayna Morgan en Michael Hebranko hebben ernstige obesitas. Deze drie mensen eten zoveel dat hun leven in gevaar is. De zwaarlijvigheid maakt hun leven kapot en John is er zelfs aan overleden. Sinds 1980 is het aantal volwassenen met levensgevaarlijk overgewicht wereldwijd bijna verdubbeld. Meer dan een half mi...
46:13

Altijd honger

3,0 36 x
Jacqui, Lisa, Larry en Paul zijn extreem zwaarlijvig. Ze eten minstens 10.000 calorieën per dag en Paul lukt het zelfs om iedere dag meer dan 36.000 calorieën per dag naar binnen te werken.
54:14

Mijn broer, de seriemoordenaar

4,0 35 x
Glen Rogers is een uiterst charmante, maar levensgevaarlijke seriemoordenaar. Hij heeft minstens vijf vrouwen vermoord. Maar tegen zijn broer en zus heeft hij gezegd dat hij er 70 om het leven heeft gebracht. Vanavond vertellen zijn broer en zus het levensverhaal van hun broer, die momenteel nog steeds op death row wacht ...
55:11

Ik wil mijn been amputeren

4,0 44 x
Reportages over waargebeurde gebeurtenissen en opvallende mensen. De 11-jarige Dillon wil zijn been laten amputeren. Hij lijdt aan neurofibromatose, waardoor zijn linkerbeen vol zit met gezwellen en veel langer en zwaarder is dan zijn andere been. Hij heeft constant pijn en kan maar moeilijk lopen. Volgens zijn arts kan he...
Archief