RTL Travel

RTL Travel gemist?

November 2017
35:33

Curaçao, Groenland en Marokko

3,0 53 x
Tom Rhodes neemt je mee naar Curaçao en Floortje Dessing komt aan in Groenland. Romeo Egbeama bezoekt de rijkdom van Marokko op een zo goedkoop mogelijke manier.
35:52

Miami, Tsjechië en Marseille

3,0 37 x
Floortje Dessing verkent de Bahama's en bezoekt tevens Miami. Lotte Verlackt gaat op zoek naar de oorsprong van het bier in de binnenlanden van Tsjechië. Romeo Egbeama geniet van de Franse gastvrijheid en gastronomie in Marseille.
45:34

Australië. Qatar en Aruba

4,5 60 x
Romeo Egbeama verkent heel relaxed de Australische Sunshine Coast en knuffelt met kangoeroes. Floortje Dessing maakt een spannende reis door de woestijn van het oliestaatje Qatar. Tom Rhodes bezoekt het zonovergoten Aruba, op zoek naar Nederlandse en Amerikaanse trekjes.
45:35

Nepal, Bahama's en Praag

4,0 24 x
Chris Zegers vervolgt zijn avontuurlijke tocht door het mystieke Nepal. Floortje Dessing stapt aan boord van een klassieke boot om een reis te maken door de Bahama's. Lotte Verlackt verbleef een paar dagen in Praag en leefde daar als een echte Tsjechische.
35:46

Tsjechië, Nepal en Qatar

4,0 40 x
Lotte Verlackt pakt haar koffers en vertrekt naar Tsjechië voor een vakantie vol wintersport. Chris Zegers verkent in Nepal de stad van de tempels, Kathmandu, en Floortje Dessing neemt een kijkje in het oliestaatje Qatar in het Midden-Oosten.
35:53

Taiwan, Java en Barcelona

4,0 50 x
Floortje Dessing maakt een indrukwekkende rondreis door Taiwan en Chris Zegers reist naar Java waar hij een bijzondere ontdekking doet. Romeo Egbeama bezoekt de vier leukste wijken van Barcelona en geeft in elke wijk een goede budgettip.
35:13

Palau, Peru en Düsseldorf

3,0 35 x
Floortje Dessing reist af naar het paradijselijke Palau en Tom Rhodes maakt een avontuurlijke rondreis door het kleurrijke Peru. Chris Zegers laat zien hoe je met weinig geld toch veel plezier kunt hebben in winkelstad Düsseldorf.
46:08

Dubrovnik, Nieuw-Zeeland en Frankrijk

3,0 35 x
Lotte Verlackt is vertrokken naar het zonnige Kroatië en brengt een bezoek aan Dubrovnik. Floortje Dessing reist voor haar great adventure af naar Nieuw-Zeeland en maakt op alle mogelijke manieren kennis met dit bijzondere land. Tom Rhodes gaat in Frankrijk op zoek naar de oorsprong van champagne.
Oktober 2017
42:57

Vancouver Island en Antarctica

4,0 36 x
Chris Zegers zoekt beren op het Canadese Vancouver Island en Floortje Dessing is op weg naar Vuurland.
34:48

Bermuda, Thailand en Trentino

4,0 28 x
Floortje Dessing past trouwjurken op Bermuda. Chris Zegers krijgt een massage in Thailand en Lotte Verlackt ontdekt de skipistes van het Italiaanse Trentino.
Archief