Rules Of The Game

Laatste aflevering
55:16
Rules Of The Game

Terwijl de politie steeds dichterbij komt, probeert Sam uit alle macht de schijn op te houden. Haar geweten begint echter steeds meer op te spelen. Terwijl de vreselijke waarheid langzaam boven water komt, moet Sam beslissen of ze alles op het spel durft te zetten om Maya's werk...

Rules Of The Game gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
55:38
Sam probeert thuis en op kantoor alles op orde te houden, maar dat blijkt lastiger dan gedacht. Wanneer Maya op bewijzen stuit die het bedrijf in grote problemen kunnen brengen, wordt Sam gedwongen om in te grijpen en te voorkomen dat de reputatie van Fly te grabbel wordt gegooid.
55:32
Maya begint dieper te graven in de cultuur binnen het bedrijf en probeert erachter te komen wat er tien jaar geleden nou eigenlijk echt is gebeurd, zowel met Amy als met Tess. Dat wordt haar zeker niet in dank afgenomen door het management. Sam twijfelt aan haar eigen verantwoordelijkheid voor het drama. Ook privé hebben z...
57:34
Hr-manager Maya gaat aan de slag bij het succesvolle bedrijf Fly Dynamic, waar ze tot ongenoegen van directeur Samantha besluit om de ongezonde bedrijfscultuur aan te pakken. Al snel komt ze echter een duister geheim op het spoor, dat te maken heeft met de mysterieuze dood van een jonge, vrouwelijke medewerker.
Archief