Sanjay & Craig

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 13 (Een Bekertje Heelal / Je Zit in de Nesten)

4,0 8 x
Hector vindt een oude milkshake in een t-shirt van Sanjay. Sanjay, Craig, Megan en Hector zijn ervan overtuigd dat er een klein heelal in huist. // Sanjay of Craig heeft in bed geplast. De volgende ochtend gaan ze naar Tufflips Fantasiekamp.

Seizoen 1, Aflevering 20 (Punk Factor / Meester der Sauzen)

4,0 6 x
Sanjay en Craig laten de Tuffskulls mee doen met een talentenjacht. De producer veranderd ze echter in tieneridolen. // Met zijn nieuwe saus opent Chicken Chuck een busje met kippenvleugels om met Penny te concurreren.

Seizoen 1, Aflevering 11 (Ruftbaby / Kung Fu Katapult)

3,0 12 x
Sanjay en Craig zijn de trotse ouders van een babyscheet. // Sanjay en Craig gaan op de trailer van Tufflips' spoken verjagen, in ruil voor een katapult.

Seizoen 1, Aflevering 12 (Wat een Gemier / Wegpizza)

3,0 4 x
De jongens spelen de Dicksons in een onvergetelijk spel van Family Double Dare. // Craig wordt bezeten door een pizzademoon die ervoor wil zorgen dat alle kippenvleugels worden uitgeroeit.

Seizoen 1, Aflevering 14 (Snotje Johnson / Droomwachters)

4,0 7 x
Megan vraagt aan Sanjay of hij op haar gerbil, Snotje Johnson wil passen. // Sanjay en Craig moeten Belle redden nadat Noodman haar mee heeft genomen in een droom.

Seizoen 1, Aflevering 15 (Dag van de Slang / Prikkelbeest)

3,0 9 x
Craig wil aan Sanjay bewijzen dat hij zonder hem ook een fantastisch leven heeft. // Sanjay en Craig besluiten een prikkelbeest te maken om de ouders een koekje van eigen deeg te geven.

Seizoen 1, Aflevering 17 (Flipfloppers / Chille Bill)

4,0 6 x
Hector heeft hele rare snoepjes gepikt van z'n oma, die het leven van ons viertal totaal op z'n kop zetten. // Geschifte teksten rappend gaan S&C als echte BFF's door het leven, totdat ze bro Chille Bill ontmoeten in een zinkgat.

Seizoen 1, Aflevering 10 (Familie ReuNoodman / Op Zwart)

3,0 5 x
De jongens infiltreren de reunie van Noodman in de hoop dat ze de speciale kippenpootjes van de Frykeet kunnen proeven. // Wanneer de lichten uitgaan, wordt Sanjay de held van de stad.

Seizoen 1, Aflevering 2 (Maximum Dennis / Hondengolf)

4,0 5 x
De jongens gaan undercover om hun high score van een videospel te verdedigen. // Sanjay en Craig besluiten een hond te nemen en eindigen er uiteindelijk met 100.

Seizoen 1, Aflevering 3 (Hoogtevrees / Net Als Tufflips)

3,0 4 x
Sanjay is eindelijk groot genoeg voor de engste achtbaan, maar kan hij dit wel overleven? // Sanjay verkleed zich als Remington Tufflips en wordt daardoor voor zijn grote held aangezien.
Archief