Sanne Wallis De Show

Laatste aflevering
Sanne Wallis De Show

Aflevering 5

10 x

Sanne Wallis de Vries dendert door het nieuws van afgelopen week, bijgestaan door haar band en virtuele co-host, Oscar.

Januari 2019

Aflevering 4

6 x
Sanne Wallis de Vries dendert door het nieuws van afgelopen week, bijgestaan door haar band en virtuele co-host, Oscar.
December 2018

Aflevering 3

9 x
Sanne Wallis de Vries dendert door het nieuws van afgelopen week, bijgestaan door haar band en virtuele co-host Oscar. Ze ontvangt Cecile Narinx en Roy Donders.

Aflevering 2

9 x
Sanne Wallis de Vries dendert door het nieuws van afgelopen week, bijgestaan door haar band en virtuele co-host, Oscar. Ze ontvangt zangeres Stella Bergsma en comedian Jörgen Raymann.

Aflevering 1

7 x
Sanne Wallis de Vries dendert door het nieuws van afgelopen week, bijgestaan door haar band en virtuele co-host Oscar. Ze ontvangt rapper Maurits Delschot en schrijver Ivo de Wijs.

Aflevering 5

12 x
Deze aflevering speelt Sanne met schrijfster en actrice Nazmiye Oral en presentator Jochem van Gelder een quiz over opvoeding.

Aflevering 4

9 x
Sanne speelt met politica Lutz Jacobi en artiest Dolly Bellefleur een quiz over de verhouding tussen stad en platteland.
Juni 2018

9 juni 2018

29 x
Sanne Wallis de Vries dendert door het nieuws. Opgewekt maar meedogenloos, zoals alleen zij dat kan. Quizgasten zijn Frederique Spigt en Charles Groenhuijsen. De hoofdgast is Maarten van Rossem....

2 juni 2018

21 x
Sanne Wallis de Vries dendert door het nieuws. Opgewekt maar meedogenloos, zoals alleen zij dat kan. Te gast zijn Jenny Arean, Soundos el Ahmadi en Jordi van de Bovenkamp. Sanne Wallis de Vries...
Mei 2018

26 mei 2018

20 x
Sanne Wallis de Vries dendert door het nieuws. Opgewekt maar meedogenloos, zoals alleen zij dat kan, bijgestaan door haar band, een virtuele co-host en helden van vroeger en nu. Sanne Wallis de...

19 mei 2018

28 x
Peter Faber is te gast. Peter Faber is te gast.
Archief