Sergio & Axel: Van De Kaart

Sergio & Axel: Van De Kaart gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
57:22
Sergio & Axel: Van De Kaart

Sergio en Axel maakten zes onvergetelijke reizen. Ze proefden culinaire hoogstandjes in Thailand, Mexico, India, Noorwegen, Libanon, Japan en ontdekten er de lokale specialiteiten. In elk land verzamelde Sergio de beste ingrediënten, waarmee hij een menu op tafel zet, zoals alle...

Seizoen 1
56:31
Tijdens hun laatste reis ontdekken Sergio en Axel de keuken en cultuur van Japan. De twee dineren met één van de weinige geisha's die het land nog heeft. Ze bezoeken een nachtelijke tonijnveiling en nemen plaats bij de beste sushi-chef van de wereld. Hier komt perfectionist Sergio volledig aan zijn trekken, want de Japanne...
51:48
Sergio en Alex reizen naar Libanon. Zonder veel verwachtingen, maar met een portie argwaan laten ze zich leiden door het Midden Oosterse land. Bij een familie thuis ontdekken ze de échte Libanese keuken. Ze zijn met stomheid geslagen door de eeuwenoude tempels en proeven diep in een berg de beste kaas die Sergio ooit at.
53:51
Sergio Herman en Axel Daeseleire reizen naar de enige Europese bestemming in hun culinaire wereldreis: Noorwegen. De woeste en wilde Noorse landschappen zijn voor avonturier Axel kinderspel, maar Sergio is uit zijn comfortzone. De twee gaan zeewier plukken tussen de rotsen, op wilde Noorse zalm vissen en halen eeuwenoude s...
52:04
De derde reis voert Sergio en Axel naar India, het land van de specerijen. Ze beginnen in de drukke hoofdstad Delhi, waar ze mee koken en eten in één van de grootste tempels van het land. Met een lokale nachttrein reizen ze door naar het Zuiden, waar ze als maharadja's in India worden ondergedompeld in weelde. Op een gigan...
53:53
Axel neemt Sergio mee naar een land dat voor hem onbekend terrein is: Mexico. Volgens Sergio heeft Mexico één van de meest onderschatte keukens ter wereld. En die keuken houdt veel meer in dan taco's, guacamole en fajita's. In het ruige binnenland ontdekt het duo hoe traditionele tortilla's worden gemaakt. Op 3000 meter ho...
57:32
De culinaire reis van Sergio en Axel begint in Thailand. Op een lokale markt beleeft chef Sergio een eerste cultuurshock als hij ratten tussen de verse producten ziet lopen. De twee zien en ruiken vooral hoe traditionele vissaus wordt gemaakt. In het zuiden gaan ze de natuur in. Tijdens de lange tocht worden ze flink op de...
Sergio en Axel maakten zes onvergetelijke reizen. Ze proefden culinaire hoogstandjes in Thailand, Mexico, India, Noorwegen, Libanon, Japan en ontdekten er de lokale specialiteiten. In elk land verzamelde Sergio de beste ingrediënten, waarmee hij een menu op tafel zet, zoals alleen hij dat kan: een zesgangenmenu waarin hij ...
Tijdens hun laatste reis ontdekken Sergio en Axel de keuken en cultuur van Japan. De twee dineren met één van de weinige geisha's die het land nog heeft. Ze bezoeken een nachtelijke tonijnveiling en nemen plaats bij de beste sushi-chef van de wereld. Hier komt perfectionist Sergio volledig aan zijn trekken, want de Japanne...
Sergio en Alex reizen naar Libanon. Zonder veel verwachtingen, maar met een portie argwaan laten ze zich leiden door het Midden-Oosterse land. Bij een familie thuis ontdekken ze de échte Libanese keuken. Ze zijn met stomheid geslagen door de eeuwenoude tempels en proeven diep in een berg de beste kaas die Sergio ooit at.
Sergio Herman en Axel Daeseleire reizen naar de enige Europese bestemming in hun culinaire wereldreis: Noorwegen. De woeste en wilde Noorse landschappen zijn voor avonturier Axel kinderspel, maar Sergio is uit zijn comfortzone. De twee gaan zeewier plukken tussen de rotsen, op wilde Noorse zalm vissen en halen eeuwenoude s...
De derde reis voert Sergio en Axel naar India, het land van de specerijen. Ze beginnen in de drukke hoofdstad Delhi, waar ze mee koken en eten in één van de grootste tempels van het land. Met een lokale nachttrein reizen ze door naar het zuiden, waar ze als maharadja's in India worden ondergedompeld in weelde. Op een gigan...
Axel neemt Sergio mee naar een land dat voor hem onbekend terrein is: Mexico. Volgens Sergio heeft Mexico één van de meest onderschatte keukens ter wereld. En die keuken houdt veel meer in dan taco's, guacamole en fajita's. In het ruige binnenland ontdekt het duo hoe traditionele tortilla's worden gemaakt. Op 3000 meter ho...
De culinaire reis van Sergio en Axel begint in Thailand. Op een lokale markt beleeft chef Sergio een eerste cultuurshock als hij ratten tussen de verse producten ziet lopen. De twee zien en ruiken vooral hoe traditionele vissaus wordt gemaakt. In het zuiden gaan ze de natuur in. Tijdens de lange tocht worden ze flink op de...
Archief