Sex Academy

Sex Academy gemist?

Augustus 2017

Aflevering 7

3,6 165 x
In deze aflevering het seksexamen. Welk rapportcijfer geven de koppels hun seksleven na zeven weken sekslessen? Alle koppels gaan op droomdate, waar ze alles wat ze de afgelopen weken hebben geleerd in de praktijk mogen brengen.

Aflevering 6

4,3 97 x
De liefde staat centraal. De klas heeft meerdere lessen gehad over allerlei technieken om hun seksleven een boost te geven. Deze keer draait het om liefde, intense intimiteit en aandacht voor elkaar via verleiding. Oftewel: hoe breng je nog meer liefde in de seks?
Juli 2017

Aflevering 5

3,0 103 x
Dit keer draait het allemaal om seksuele hypes. De koppels gaan grenzen verkennen, verleggen en bewaken. Voor sommige studenten gaat er een wereld aan plezier open.

Aflevering 4

4,5 104 x
De orale sekstechnieken komen aan bod. Wat zijn de ultieme tips & tricks om je partner met mond en tong in extase te brengen?

Aflevering 3

3,0 88 x
Deze aflevering staat in het teken van voorspel. Om ervoor te zorgen dat het met de kwaliteit van dat voorspel ook helemaal goedkomt, krijgen de koppels les in het betere hand- en trekwerk.

Aflevering 2

3,0 80 x
Deze aflevering gaat over de chemie achter seksuele aantrekkingskracht en hoe je die zelf kunt beïnvloeden. De studenten komen erachter dat ze met simpele ingrepen meer zin in seks kunnen krijgen.
Juni 2017

Aflevering 1

4,2 605 x
De kijkers leren de andere koppels kennen. Maar de koppels leren vooral ook elkaar kennen en dat levert soms verrassende bekentenissen op. Een beter seksleven begint namelijk bij een goed gesprek!
Archief