Shirtje Ruilen

Shirtje Ruilen gemist?

Juli 2019

Aflevering 5

4,0 12 x
Onder meer Willem van Hanegem, Ronald de Boer, Pierre van Hooijdonk, Daley Blind, Rafael van der Vaart, Bert van Marwijk en John Heitinga praten over bijzondere voetbalherinneringen.

Aflevering 4

3,0 14 x
We horen de bijzondere verhalen bij de favoriete voetbalshirts van Edwin van der Sar, David Endt, Anthony Lurling en Roy Makaay.

Aflevering 3

4,0 18 x
Jaap Stam, Fatima de Moreira de Melo, Jean-Paul van Gastel en Hedwiges Maduro delen de verhalen die bij hun favoriete voetbalshirts horen.

Aflevering 2

4,0 18 x
In deze aflevering laten Ruud van Nistelrooy, Peter R. de Vries, Sonny Silooy en Ron Vlaar voetbalshirts zien waar een bijzonder verhaal bij hoort.

Aflevering 1

4,0 16 x
Matthijs de Ligt vertelt mooie verhalen over zijn geruilde shirts en de imposante aanvallers waartegen de jonge verdediger al heeft gestaan. Verder praat Frank Evenblij met bondscoach Ronald Koeman, Dennis van der Geest en Kees van Wonderen.
Maart 2019

Aflevering 1

4,0 18 x
Arthur Numan en Youri Mulder vertellen bijzondere verhalen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière.

Aflevering 2

3,0 9 x
Ronald de Boer en Sander Westerveld vertellen bijzondere verhalen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière.
Februari 2018

Aflevering 8

3,0 18 x
Programma waarin profvoetballers en oud-profvoetballers bijzondere verhalen vertellen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière. Achter elk geruild shirt gaat een prachtig verhaal schuil.

Aflevering 7

3,0 23 x
Wim Jonk loodst Frank Evenblij aan de hand van zijn shirts door zijn bijzondere carrière. Hij vertelt over zijn grootste frustratie, de uitschakeling van Oranje in de halve finale van het WK 1998, én hoe hij aan het shirt van niemand minder dan Zinedine Zidane is gekomen. Anouk Hoogendijk legt uit hoe 'shirtje ruilen' in h...
Januari 2018

Aflevering 6

4,0 32 x
Jan Vennegoor of Hesselink onthult hoe zijn lange voetbalnaam hem shirts van wereldsterren heeft opgeleverd. Ook vertelt hij over zijn bijzondere ontmoeting met Ronaldinho. Royston Drenthe blikt aan de hand van zijn shirts terug op zijn roerige carrière bij Real Madrid. De Rotterdamse ex-voetballer praat enthousiast over z...
Archief