Side Hustle

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 1 (Klusjes zoeken)

3,5 0 x
Presley, Lex en Munchy laten vuurwerk afgaan en daardoor brandt de boot van Munchy's vader af. Ze moeten de schade vergoeden en ontwikkelen een klusjes app. De eerste klus is in een kledingwinkel waar ze moeten werken als levende paspoppen.

Seizoen 1, Aflevering 10 (Phantom of the Mooery)

3,0 0 x
Er is iets vreemds aan de hand met de MicroMooery, Presley, Lex en Munchy's favoriete plek om te hangen. Iemand breekt er 's nachts in om Cash de koe te melken. Spenders huurt de kinderen in om het mystery van de Nachtmelker op te lossen.

Seizoen 1, Aflevering 11 (Karaoke Kickoff)

4,0 1 x
Presley, Lex en Munchy zijn heel blij met een karaokeapparaat van hun favoriete programma, Karaoke Kickoff. Maar het apparaat gaat bijna meteen stuk. Ze gaan naar de studio om hun geld terug te vragen en ontdekken zo een nog grotere zwendel.

Seizoen 1, Aflevering 12 (Dog Wed-DING!)

4,0 1 x
Lex is gek op honden en bruiloften, dus ze kijkt erg uit naar de KidDING van deze week - ze worden hondenbruiloftsplanners! Maar er ontstaat gedoe wanneer Presley vermoedt dat de honden niet bij elkaar passen.

Seizoen 1, Aflevering 13 (Uncle Nedward)

4,0 0 x
Munchy's oom Nedward komt op bezoek. Hij is een coach en heel goed in mensen motiveren. Maar wanneer een opdracht voor KidDING uit de hand loopt en er havikeieren in gevaar zijn, is Munchy zo gemotiveerd dat hij op de hoogste toren eindigt.

Seizoen 1, Aflevering 2 (Vitamine C-atastrofe)

3,0 0 x
Lex en Presley krijgen twee nieuwe klusjes binnen via Kind'ching. 1, proefpersoon voor nieuwe vitaminen, 2, een prinsessenfeestje. Door de bijwerkingen van de vitaminen loopt het prinsessenfeestje volledig uit de hand.

Seizoen 1, Aflevering 3 (Rommelmarkt)

4,5 0 x
Munchy, Lex en Presley houden een rommelmarkt om geld te verdienen voor Tedward. Dan blijkt dat het hondenspeeltje waar al het Kind'ching geld in zit, per ongeluk wordt verkocht. Munchy en Jaget gaan het terughalen terwijl de rest Tedward bezighoudt.

Seizoen 1, Aflevering 4 (Smerige klusjes)

3,0 0 x
Het nichtje van Lex, Ruby, is op bezoek. Ruby is smoorverliefd op Fisher en stuurt 2 Kind'chings om zo alleen te kunnen zijn met Fisher. Dat loopt bijna verkeerd af, maar gelukkig komt alles goed en leren ze Ruby een lesje.

Seizoen 1, Aflevering 5 (Vriendenjaardag)

3,0 0 x
Lex en Presley vieren ieder jaar vriendenjaardag. Dit jaar loopt het vanwege een gigantische sneeuwstorm allemaal net even iets anders.

Seizoen 1, Aflevering 6 (Milkshake Suckdown)

3,0 0 x
De jaarlijkse milkshakedrinkwedstrijd van de MicroMooery komt eraan. Munchy's opschepperige oudere broer Jaget is de titelverdediger, maar dit jaar zijn Lex, Presley en Munchy vastbesloten om hem te verslaan.
Archief