Sint En Co: De Verdwenen Sleutel

Sint En Co: De Verdwenen Sleutel gemist?

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 15

4,0 1 x
Slim en Pret worden door Sinterklaas benoemd tot 'echte' Pieten en Bram Brom krijgt een heel mooi Sinterklaascadeau. Het is pakjesavond!

Seizoen 1, Aflevering 14

4,0 4 x
Slim en Pret zijn bang dat ze pakjesavond niet meer kunnen redden, maar krijgen hulp uit onverwachte hoek. Zullen ze nog op tijd zijn?

Seizoen 1, Aflevering 13

4,0 11 x
Slim en Pret vinden Wolf terug, maar waar is de sleutel? Durven ze het huis van Bram Brom binnen te gaan om daar te zoeken? Hoofdpiet en de Smid proberen alles om het slot van de pakjeskamer zonder sleutel te openen.

Seizoen 1, Aflevering 12

3,0 5 x
De Pieten moeten zo snel mogelijk de sleutel vinden om pakjesavond te redden. Slim en Pret hebben een vermoeden waar Wolf en de sleutel zijn, maar ze mogen van Hoofdpiet het pietenhuis niet meer verlaten.

Seizoen 1, Aflevering 11

3,0 4 x
Slim en Pret willen terug naar Spanje als ze hun examen niet over mogen doen. Hoofdpiet stuurt Wolf weg uit het pietenhuis, maar krijgt daar snel spijt van. De sleutel van de pakjeskamer is spoorloos verdwenen!

Seizoen 1, Aflevering 10

4,0 3 x
De grote dag is aangebroken voor Slim en Pret en de andere leerlingen. Ze doen examen! Zullen Slim en Pret hun diploma halen? Pietza kookt gezond met de groenten van Hoofdpiet, maar wel op haar manier.

Seizoen 1, Aflevering 9

4,0 6 x
Hoofdpiet wil de pakjesdief geen kans meer geven en laat een stevig slot op de pakjeskamer zetten. Slim en Pret willen geen groenten eten en doen er alles aan om dat te voorkomen.

Aflevering 8

4,0 20 x
Slim en Pret schrikken als ze begrijpen dat Wolf de pakjesdief is en doen hun best om dat voor Hoofdpiet te verbergen. Sinterklaas is verbaasd als PAS-Piet zijn kamer en zijn tabberd vol hangt met spiegels.

Aflevering 7

3,0 14 x
De leerlingpietjes zijn blij als ze de echte Pieten mogen helpen, al weet Hoofdpiet niet of dat nu wel zo'n goed idee is. Wie heeft de pakjes uit de pakjesauto gestolen?

Aflevering 6

4,0 15 x
Slim en Pret willen niet dat Wolf naar het asiel gaat, maar zijn ze op tijd om dat te voorkomen? Sinterklaas krijgt van PAS-Piet een splinternieuwe mijter.
Archief