Ski & More

Ski & More gemist?

Seizoen 3

Seizoen 3, Aflevering 2

4,5 17 x
Sander Janson bezoekt ondernemer Paul de Römph in Oostenrijk. Paul laat zien wat het land, zowel in de winter als in de zomer, te bieden heeft. En Annika Pietersma gaat na anderhalf jaar terug om te kijken wat er terecht is gekomen van zijn ondernemersplannen.

Seizoen 3, Aflevering 1

4,0 9 x
Sander Janson bezoekt ondernemer Paul de Römph in Oostenrijk. Paul laat zien wat het land, zowel in de winter als in de zomer, te bieden heeft: van mountainbiken langs het meer tot een prachtige verkenningstocht in de lucht.

Seizoen 3, Aflevering 9

3,0 16 x
Wintersportprogramma waarin Annika Pietersma en Sander Janson alle bijzondere plekken en activiteiten tonen die je tijdens jouw wintersportvakantie gezien en gedaan moet hebben.

Seizoen 3, Aflevering 8

3,0 14 x
Sander doet eerst een first track in de vroege morgen en daarna gaat hij ski's testen. Annika ontdekt een funpark in de Kitzbüheler Alpen.

Seizoen 3, Aflevering 7

3,0 8 x
Sander en Annika ontdekken het altijd gezellige Zell am See. Ze nemen de beste afdalingen in de heerlijk verse sneeuw én genieten van het prachtige uitzicht op de Zeller See.

Seizoen 3, Aflevering 6

4,0 5 x
Sander en Annika verkennen het leuke en bosrijke skigebied Zell am See-Kaprun. Sander wordt uitgedaagd om te snowboarden op de zwarte piste, terwijl Annika na een heerlijk dagje skiën gaat rodelen.

Seizoen 3, Aflevering 5

3,5 25 x
Sander en Annika gaan naar Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn en hebben daar 'Kaiserwetter'! Perfecte weersomstandigheden dus om te genieten van een heerlijke lange afdaling en een prachtig freeride-avontuur.

Seizoen 3, Aflevering 4

3,0 15 x
Sander en Annika gaan naar het veelzijdige, familievriendelijke skigebied Zillertal Arena. In dit sneeuwzekere gebied verkennen ze diverse lange pistes en doen ze een speedcheck om te kijken wie het snelste is.

Seizoen 3, Aflevering 3

4,5 16 x
Sander Janson en Annika Pietersma bezoeken het populaire skigebied SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental. Ze laten zien welke prachtige afdalingen je in dit uitgestrekte skigebied kan maken en ontdekken de ontwikkelingen rondom duurzaamheid op de piste.
Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 4

3,0 26 x
Wintersportprogramma waarin Annika Pietersma en Sander Janson alle bijzondere plekken en activiteiten tonen die je tijdens jouw wintersportvakantie gezien en gedaan moet hebben.
Archief