Splinter In De Politiek

Juni 2019

Media

3,0 4 x
Ze worden weleens de derde macht genoemd: de media. Splinter onderzoekt hoe belangrijk de (sociale) media nou echt zijn in de politiek.

Macht

3,0 5 x
Is macht een middel tot een doel of een doel op zich? En nog belangrijker: wat doet macht met je? Maakt macht je een minder mooi mens? Splinter praat met Carola Schouten en Sander Schimmelpeninck.

Campagne

4,0 13 x
Wat moet een politicus uit de kast trekken om de stem van de kiezer te winnen? Splinter gaat mee op campagne en bespreekt met reclamemannen het verkopen van politieke inhoud.
Mei 2019

Idealen

4,0 6 x
Hoeveel blijft er in Den Haag over van je idealen? Splinter stelt de vraag aan onder meer Esther Ouwehand en Kees van der Staaij.

Druk

4,0 10 x
Druk, druk, druk. Deze aflevering gaat over de druk in Den Haag. Hoe is Sharon Gesthuizen omgegaan met die werkdruk tijdens haar Kamerlidmaatschap?

Imago

3,0 9 x
Het imago van onze politici staat centraal. Kun je jezelf blijven op het Binnenhof? Is de inhoud ondergeschikt aan het imago?
April 2019

Media

4,0 4 x
Ze worden wel eens de derde macht genoemd: de media. In aflevering drie onderzoekt Splinter hoe belangrijk de (sociale) media nou echt zijn in de politiek.

Macht

3,0 5 x
Ten slotte de aflevering macht. Is macht een middel tot een doel of een doel op zich? En nog belangrijker: wat doet macht met je? Maakt macht je een minder mooi mens?

Druk

3,0 13 x
Druk, druk, druk. Deze keer gaat het over de druk in Den Haag. Hoe is Sharon Gesthuizen om gegaan met die werkdruk tijdens haar Kamerlidmaatschap?
Maart 2019

Imago

4,0 9 x
Het imago van onze politici staat centraal. Kun je jezelf blijven op het Binnenhof? Is de inhoud ondergeschikt aan het imago?
Archief