Spyders

Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 202 (De Koffer)

3,0 1 x
Agenten van ECCO zoeken Anna en Noah bij het gastenverblijf, maar de Spyders vertellen ze dat ze in het buitenland zitten. Sophie is onder de indruk als ze hoort dat Daniel een spion is en vraagt of ze mee mag op een missie.

Seizoen 2, Aflevering 201 (Lekke Band)

3,0 1 x
De Spyders vragen of Naomi hen helpt in ruil voor een ontmoeting met Goodman. Adele gebruikt Ben om druk te zetten op de overheid. Sean voelt zich verraden door Nikki, en Lynn komt hem gelijk troosten.

Seizoen 1 (De ontdekking)

3,0 2 x
Tommy, Nikki en Daniel ontdekken dat hun ouders geheim agenten zijn voor een milieu-beschermingsbedrijf. Als ze plots worden meegenomen op een onverwachte vakantie, denken de kinderen dat het een missie is en gaan op onderzoek uit.

Seizoen 1 (Onverwachte twist)

3,0 10 x
Daniel probeert de stem van de man met het masker in de video te decoderen. Naomi eist dat de familie Fischer haar huisje verlaat. Anna en Noah laten al hun bewijs zien aan de minister, maar een verrassende nieuwe ontdekking verandert het verhaal.

Seizoen 1 (Erin geluisd)

3,0 5 x
Nikki is verdrietig, omdat er scheurtjes ontstaan in haar relatie met Sean. Adele gebruikt de connectie tussen Ben en Tommy in haar voordeel. Anna en Noah bereiden zich voor op de cruciale afspraak met de minister van milieubescherming.

Seizoen 1 (De ontsnapping)

3,0 8 x
Naomi verdenkt de familie Fischer en besluit om rond te kijken in hun huisje als ze weg zijn. Adele komt erachter dat Ben Tommy helpt met zijn auditie. Sean is in shock als hij zich realiseert dat Lynn gelijk had en vertelt het aan Ella en Naomi.

Seizoen 1 (Afluisteren)

4,0 8 x
Sean en Nikki beginnen met hun dagelijkse trainingen. De familie Fischer ontdekt nieuwe dingen over Goodman. Lynn probeert Sean te waarschuwen voor Nikki. Nikki en Daniel schrikken als ze horen dat Ben de drama docent van Tommy blijkt te zijn.

Seizoen 1 (De wisseltruc)

4,0 16 x
Nikki vertelt haar ouders wat ze ontdekt heeft bij de buurvrouw. Daniel en Sophie maken het weer goed. Adele probeert het bewijs te stelen dat de familie Fischer tegen haar heeft. De familie Fischer ontdekt wie de partner van Adele is.

Seizoen 1 (De gast)

4,0 7 x
De familie Fischer probeert Adele te arresteren. Lynn is woedend als Sean Nikki meeneemt naar hun roeitraining. De anonieme chanteur stuurt een nieuwe video. Tommy vraagt aan Ben of hij hem wil helpen met een auditie voor zijn school.

Seizoen 1 (Liefdesverdriet)

4,0 5 x
Daniel is heel verdrietig nadat hij Sophie met de vriend van Sean heeft gezien. Ben geeft Tommy de hoofdrol in hun stuk. De familie Fischer denkt dat de motorvrouw die het meer heeft laten uitdrogen, een handlanger van Goodman is.
Archief