Spyders

Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 218 (Aftellen)

4,0 6 x
Nikki gaat naar het meer, zoals haar is opgedragen. Adele en haar partners zijn woest als het geld niet is overgemaakt zoals hen beloofd was. Tommy en Daniel vragen zich af of ze Anna en Noah erbij moeten betrekken.

Seizoen 2, Aflevering 210 (Spion Training)

4,0 5 x
Anna stuurt Sean en Ella op een missie, maar eerst moeten ze door Nikki en Daniel getraind worden als spion. Tommy is bang om Eli en Maya te vertellen dat ze geen auditie mogen doen voor de film. Nikki en Daniel vinden de Blue Bird.

Seizoen 2, Aflevering 202 (De Koffer)

3,0 44 x
Agenten van ECCO zoeken Anna en Noah bij het gastenverblijf, maar de Spyders vertellen ze dat ze in het buitenland zitten. Sophie is onder de indruk als ze hoort dat Daniel een spion is en vraagt of ze mee mag op een missie.

Seizoen 1 (De gast)

4,0 24 x
De familie Fischer probeert Adele te arresteren. Lynn is woedend als Sean Nikki meeneemt naar hun roeitraining. De anonieme chanteur stuurt een nieuwe video. Tommy vraagt aan Ben of hij hem wil helpen met een auditie voor zijn school.
Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 220 (De Tijd Loopt)

3,0 15 x
Nikki en Sean zoeken naar aanwijzingen, waardoor Tommy en Daniel ze kunnen vinden. Daniel en Noah gaan zoeken met een zoekteam. Tommy herinnert zich op het allerlaatste moment een belangrijk detail, maar is het nog op tijd?

Seizoen 2, Aflevering 212 (Opnieuw Beginnen)

4,0 8 x
Nikki en Sean vinden een manier om de man in de hangaar te identificeren. Noah verzekert Anna dat hij het vernietigingsapparaat kan uitschakelen. Lynn overtuigd Ella ervan dat Sean niet met Nikki moet zijn.

Seizoen 2, Aflevering 204 (Proefdraaien)

3,0 6 x
Sophie en Nikki gaan alle tenten langs om een verdachte te vinden. Sean vraagt of Nikki met hem wil roeien bij de Aqua. Tommy verzint een plan om het hoofd van het drama departement naar het gastenverblijf te lokken.

Seizoen 1 (Afluisteren)

4,0 12 x
Sean en Nikki beginnen met hun dagelijkse trainingen. De familie Fischer ontdekt nieuwe dingen over Goodman. Lynn probeert Sean te waarschuwen voor Nikki. Nikki en Daniel schrikken als ze horen dat Ben de drama docent van Tommy blijkt te zijn.
Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 219 (De Laatste Kans)

4,0 10 x
Sophie en Daniel komen weer thuis vlak voor de deadline. Noah en Anna doen nog een laatste poging om de nieuwe Blue Bird te laten werken. Nikki probeert een cryptische boodschap te sturen aan haar broers.

Seizoen 2, Aflevering 211 (De List)

3,0 8 x
Anna probeert het vernietigingsapparaat uit te schakelen. Lynn bestelt een jurk bij Ella zodat ze een reden heeft om in de buurt van Sean te zijn. Sean en Nikki proberen uit te zoeken wie de man in de hangaar is die Adele heeft bedreigd.
Archief