Spyders

Spyders gemist?

Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 220 (De Tijd Loopt)

4,3 145 x
Nikki en Sean zoeken naar aanwijzingen, waardoor Tommy en Daniel ze kunnen vinden. Daniel en Noah gaan zoeken met een zoekteam. Tommy herinnert zich op het allerlaatste moment een belangrijk detail, maar is het nog op tijd?

Seizoen 2, Aflevering 219 (De Laatste Kans)

4,0 32 x
Sophie en Daniel komen weer thuis vlak voor de deadline. Noah en Anna doen nog een laatste poging om de nieuwe Blue Bird te laten werken. Nikki probeert een cryptische boodschap te sturen aan haar broers.

Seizoen 2, Aflevering 218 (Aftellen)

4,5 9 x
Nikki gaat naar het meer, zoals haar is opgedragen. Adele en haar partners zijn woest als het geld niet is overgemaakt zoals hen beloofd was. Tommy en Daniel vragen zich af of ze Anna en Noah erbij moeten betrekken.

Seizoen 2, Aflevering 217 (Het Geheim van Nikki)

3,5 10 x
Sophie vertelt aan Daniel wat ze in de buurt van het meer heeft gezien. Ella en Naomi maken zich zorgen om Sean. De minister geeft Anna een uitbrander over haar onkunde.

Seizoen 2, Aflevering 216 (De Vreemdeling)

4,0 11 x
Daniel heeft een ongelukje en wordt geholpen door een vreemdeling. Terwijl Sean in het buitenland is, krijgt Nikki een verrassend bericht. De nieuwe Blue Bird is klaar en de Fischers vertellen de minister dat de watercrisis voorbij is.

Seizoen 2, Aflevering 215 (De Missie)

4,0 11 x
Sean schrijft zich in voor een roeiwedstrijd in het buitenland. Tommy maakt een fout die het onderzoek in gevaar brengt. De constructie van de nieuwe Blue Blue loopt vertraging op. Sophie en Daniel gaan samen op een missie.

Seizoen 2, Aflevering 214 (63 Uur)

4,0 7 x
De Fischers gaan een nieuwe machine bouwen, en Adele probeert het te saboteren. Ella biedt haar excuses aan aan Sean. Nikki en Sean moeten beslissen over de toekomst van hun relatie. Een nieuwe gast checkt in bij het gastenverblijf.

Seizoen 2, Aflevering 213 (Het Kristal)

3,0 5 x
Daniel vraagt zich af of hij en Sophie officieel een koppel zijn. Adele en haar partners maken zich zorgen als de minister niet op hun vraag om losgeld reageert. Nikki krijgt plotseling een vreemd bericht van een klasgenoot die ze vroeger leuk vond.

Seizoen 2, Aflevering 212 (Opnieuw Beginnen)

4,0 18 x
Nikki en Sean vinden een manier om de man in de hangaar te identificeren. Noah verzekert Anna dat hij het vernietigingsapparaat kan uitschakelen. Lynn overtuigd Ella ervan dat Sean niet met Nikki moet zijn.

Seizoen 2, Aflevering 211 (De List)

3,0 21 x
Anna probeert het vernietigingsapparaat uit te schakelen. Lynn bestelt een jurk bij Ella zodat ze een reden heeft om in de buurt van Sean te zijn. Sean en Nikki proberen uit te zoeken wie de man in de hangaar is die Adele heeft bedreigd.
Archief