Stacey Dooley Sleeps Over

Seizoen 2
43:54

Seizoen 2, Aflevering 4 - Cage Fighting Teen

4,0 10 x
Stacey gaat naar Preston om tijd door te brengen met een stel dat hun zoon Kyle steunt om z'n amateurcarrière als MMA-kooivechter van de grond te krijgen. Kyle is nu 14 en krijgt thuis les, zodat hij zich kan focussen op het vechten. Dit weekend gaat Stacey met Kyle mee naar een groot kooivechttoernooi, waar heel veel publ...
43:49

Seizoen 2, Aflevering 3 - The Family Who Live Online

4,0 10 x
Stacey gaat een weekendje naar de familie Saccone Joly, een van de populairste YouTube-gezinnen van Groot-Brittannië (met bijna 2 miljoen abonnees). Ze hebben vier kinderen die al sinds hun geboorte gevolgd worden en van wie iedere 48 uur een video online komt.
44:00

Mormons

4,0 10 x
De familie Preston is lid van de Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen, ook wel bekend als mormonen. Adam, is 17. Hij denkt erover om twee jaar als missionaris te gaan werken.
44:00

The Family without Rules

3,0 20 x
Stacey verblijft bij Matt en Adele en hun drie kinderen, Ulysses, Ostara en Kai. Volgens Matt en Adele hebben kinderen geen regels nodig en moet je hen de vrijheid geven om zichzelf te ontwikkelen.
44:00

Cage Fighting Teen

3,0 16 x
Stacey gaat naar Preston om tijd door te brengen met een stel dat hun zoon Kyle steunt om z'n amateurcarrière als MMA-kooivechter van de grond te krijgen.
44:00

The Family Who Live Online

4,0 7 x
Stacey gaat een weekendje naar de familie Saccone Joly, een van de populairste YouTube-gezinnen van Groot-Brittannië (met bijna twee miljoen abonnees).
44:00

Open Marriage

3,0 28 x
In Shepherd's Bush in Londen gaat Stacey op bezoek bij het echtpaar Thomas en Cathy en hun zoon Stanley van zeven. Cathy en Thomas hebben een open relatie en doen aan polyamorie.
44:00

Landed Gentry

4,0 10 x
Stacey bezoekt de familie Arkwright in haar prachtige vroegnegentiende-eeuwse landhuis Hatton House op het platteland van Warwickshire. Stacey vergelijkt haar standpunten met die van hen.
Archief