Sterrenshow

Sterrenshow gemist?

2020

Seizoen 1, Aflevering 4

4,0 13 x
Showprogramma uit 1985, gepresenteerd door Willem Ruis, vanuit een circustent in Goes, waarin kandidaten een hartewens in vervulling zien gaan en onderling om diverse prijzen strijden. Voice-over: Pierre van Ostade. Het programma wordt diverse malen onderbroken voor een loterij t.b.v. Humanitas.

Seizoen 1, Aflevering 3

4,0 21 x
Showprogramma uit 1985, gepresenteerd door Willem Ruis, vanuit een circustent in Waalwijk, waarin kandidaten een hartewens in vervulling zien gaan en onderling om diverse prijzen strijden. Voice-over: Pierre van Ostade. Het programma wordt diverse malen onderbroken voor een loterij t.b.v. Humanitas. Deze aflevering zijn de...

Seizoen 1 Aflevering 2

3,0 60 x
Vanuit een circustent in Zwijndrecht presenteert Willem Ruis een showprogramma met diverse artiesten. Aan het spelgedeelte is een loterij verbonden, waarvan de baten bestemd zijn voor Humanitas.

14 april 2020

3,0 6 x
Showprogramma met artiesten, spelletjes en een loterij. In 1984 een live-uitzending vanuit de circustent te Geleen. Presentatie Willem Ruis, commentaar Pierre van Ostade, ballet Penney de Jager.
Archief