T.U.F.F. Puppy

T.U.F.F. Puppy gemist?

Seizoen 3

Seizoen 3, Aflevering 7 (Lieg of je leven // Zoete Wraak)

3,0 36 x
Dudley liegt dat hij vergiftigd is waardoor Kitty hem mee neemt naar alle leuke dingen die hij ooit had willen doen. // De Wannabee steelt alle esdoornsiroop in de stad zodat iedereen zijn product moet eten.

Seizoen 3, Aflevering 6 (Grote Scott // De bij is erbij)

4,0 9 x
Dudley en Kitty moeten naar Schotland om het monster van Loch Ness te onderzoeken. Het blijkt echter een list van Snaptrap en de Kameleon. // De stad wordt bedreigd door een leger superbijen van de broer van de Wannabee.

Seizoen 3, Aflevering 5 (Ont-goedmaakmachine // Slimmie Broek)

4,0 9 x
Wanneer Kitty, Keswick en de shef ineens in slechte jongens veranderen, moet Duley de dag redden. // Dudley wordt het slimste lid van TUFF nadat hij de uitvinding van Kiswick draagt: een Slimmie Broek.

Seizoen 3 (TUFF uit elkaar)

4,0 24 x
Door bezuinigingen valt het TUFF-team uit elkaar. Wanneer Birdbrain dreigt met een stof waarmee hij de gedachten van mensen kan beheersen, komen de TUFF-agenten toch weer in actie.
Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 21 (Ware spionnen // Donut en Dudley)

4,0 21 x
Kitty en Dudley krijgen per ongeluk Waarheidsstroop binnen en zijn gedwongen de waarheid te vertellen. // Snaptrap vermomt zich als Grootvoet en pleegt inbraken. Iedereen trapt er in en denkt inderdaad dat Grootvoet het gedaan heeft. Dudley twijfelt..

Seizoen 2 (Zijn er twee Kitties? // Pup in de lucht)

4,0 30 x
Katty, de slechte tweelingzus van Kitty, ontsnapt uit de gevangenis door te ruilen met Kitty. Zo probeert ze de goudviskom te stelen. // Birdbrain heeft een machine om de zwaartekracht uit te zetten zodat hij eindelijk van de aarde kan komen en kan vliege
Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 4 (Een cruise crash // Puppy verliefd)

3,0 8 x
TUFF viert vakantie op een cruiseschip. Volgens afspraak houdt DOOM nu ook vakantie, maar Snaptrap ziet zijn kans schoon de vakantie in het water te laten vallen. // De Kameleon wil wraak nemen op TUFF door het hele gebouw te verwoesten, in vermomming..

Seizoen 1, Aflevering 3 (GeSnaptnapt // Mam-a-geddon)

4,5 19 x
Snaptrap moet het zien op te boksen tegen TUFF met kapotte en ouderwetse apparatuur en ontvoert daarom Keswick. // Peg Puppy, de moeder van Dudley, komt hem op zijn werk opzoeken, maar ze mag absoluut niet ontdekken dat hij gevaarlijk werk doet.

Seizoen 1, Aflevering 2 (Winkelrat // Operatie: gefeliciteerd)

3,0 17 x
Snaptrap is vrijgelaten en zegt zijn leven te hebben gebeterd. Hij trakteert iedereen en wint ze voor zich. Alleen Kitty vertrouwt het niet. // Tijdens de verjaardag van Kitty beraamt Snaptrap een kwaadaardig plan om van zijn kaasallergie af te komen.

Seizoen 1, Aflevering 1 (Spintastisch span // Bom-genoten)

4,0 31 x
Kitty zit achter de dief van de Kruger Rat aan maar Dudley loopt in de weg. De Chief ziet echter de ideale partner voor Kitty in hem. // De Kameleon is ontsnapt en dreigt uit wraak Kitty te vermoorden. Dudley krijgt de taak haar te beschermen.
Archief