Taboe

Taboe gemist?

Oktober 2019

Compilatie

4,0 28 x
Een compilatie van bijzondere momenten uit de reeks, met veel nog niet eerder uitgezonden beelden.

Mensen met obesitas

4,0 28 x
Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen met obesitas en speelt voor hen en lotgenoten een comedyvoorstelling over obesitas.

Homo's, lesbiennes en biseksuelen

3,0 15 x
Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen die homo, lesbisch of biseksueel zijn (holebi's) en speelt voor hen en hun lotgenoten een comedyvoorstelling over holebi's.

Mensen met psychische kwetsbaarheid

3,0 15 x
Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen met een psychische kwetsbaarheid en speelt voor hen en lotgenoten een voorstelling over psychisch kwetsbaar zijn.
September 2019

Mensen die in armoede leven

4,0 26 x
Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen die in armoede leven en hij speelt voor hen en lotgenoten een comedyvoorstelling over armoede.

Mensen met een andere huidskleur

3,0 33 x
Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen met een andere huidskleur en speelt voor hen en lotgenoten een comedyvoorstelling over huidskleur.

Mensen die blind of slechtziend zijn

4,0 17 x
Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen met een visuele beperking en speelt voor hen en lotgenoten een comedyvoorstelling over blind of slechtziend zijn.

Mensen met een ongeneeslijke ziekte

4,0 12 x
Deze week trekt Philippe op avontuur met vier mensen met een ongeneeslijke ziekte en speelt voor hen en lotgenoten een comedyvoorstelling over ongeneeslijk ziek zijn.
Augustus 2019

Mensen met een fysieke beperking

4,0 29 x
Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen met een fysieke beperking en speelt voor hen en lotgenoten een comedyvoorstelling over fysieke beperkingen.
Oktober 2017

Odd couples

4,0 35 x
Veel mensen kiezen voor een partner die op dezelfde manier in het leven staat als zijzelf. Sommige relaties wijken echter flink af van dit zogenaamde ideaalbeeld. In deze aflevering nemen we een kijkje in het leven van dergelijke bijzondere koppels.
Archief