Taxi Castricum

Taxi Castricum gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
14:42
Taxi Castricum

Rutger rijdt Femke Halsema van een meeting in Den Haag terug naar haar Amsterdam, waar ze bijna vijf jaar burgemeester is. Hoe kijkt zij terug op de afgelopen jaren?

Seizoen 1
13:40
In de taxi Herman Brusselmans. Na 37 jaar zijn zijn haren gekortwiekt. Maar is hij zelf ook milder zonder wilde haren?
13:26
Rutger Castricum rijdt een prominente Nederlander naar een plaats van bestemming. Zijn bijrijders zijn mensen die volop in het nieuws te zien zijn. Rutger bespreekt met hen het persoonlijke verhaal achter de nieuwsfeiten.
13:39
Rutger brengt Caroline van der Plas naar haar werkdag in de Tweede Kamer. Onderweg voeren ze een persoonlijk gesprek over de ups en downs in zowel haar werk- als privéleven.
12:39
Marcel van Roosmalen is te gast. Gedurende de rit van zijn huis naar zijn boekpresentatie in Arnhem bespreken ze Marcels huidige succes en zijn nieuwe tv-programma dat bijna van start gaat.
13:41
Rutger ontvangt strafrechtadvocaat Gerald Roethof. Gedurende de rit van de PI in Vught naar Geralds kantoor in Amsterdam bespreken ze zijn werk maar ook zijn persoonlijke leven.
12:30
Sportjournalist en voetbalanalist Johan Derksen stapt bij Rutger in de taxi. Vergezeld door hond Cuby bespreken Johan en Rutger diverse actuele onderwerpen.
12:30
Te gast in de taxi is de Haagse politicus Richard de Mos die afgelopen vrijdag is vrijgesproken van de veelbesproken corruptiezaak.
11:47
Rutger heeft twee gasten in zijn taxi: politicoloog en Amerikakenner Raymond Mens en auteur Jean Kwok wiens boek Bijna Thuis in de ban wordt gedaan door een aantal schooldistricten in de VS.
11:59
Te gast in de taxi is de 22-jarige Luca Marks. Ondanks een hersentumor loopt hij toch de Marathon van Rotterdam.
12:41
Rutger ontvangt kickboxer Rico Verhoeven. Ze praten onder andere over Rico's carrière als kickboxer en de speelfilm, waarin Rico een rol heeft, die binnenkort uitkomt.
Archief