The Black Box

The Black Box gemist?

Juli 2018

Sweet little lies

4,0 27 x
Catherine onderzoekt een nanny die last heeft van levendige hallucinaties, waarbij ze het gevoel heeft dat haar hoofd explodeert. Een chirurg krijgt tijdens een hersenoperatie een attaque, waardoor de patiënt sterft. Catherine vertelt Will dat ze hem heeft bedrogen.

Consequences

4,0 16 x
Na haar zenuwinstorting probeert Catherine de draad weer op te pakken. Haar baan komt op het spel te staan. De biologische vader van Esme heeft een beenmergtransplantatie nodig. Esme kan zijn leven redden, maar dan komt ze er wel achter dat ze is geadopteerd.

The fear

4,0 27 x
Catherine krijgt last van hallucinaties. Psychiater Hartramph vermoedt dat ze haar medicatie moet aanpassen, maar Catherine is eigenwijs. Bickman durft niet meer te opereren en gaat in therapie.

Emotion

4,0 31 x
Tijdens een operatie treedt een complicatie op. Ian moet razendsnel werken om zijn patiënt te redden. Catherine laat haar broer weten dat ze Will de waarheid over Esme heeft verteld. Ze maakt het uit met Will.

I shall be released

4,0 17 x
Een 16-jarig meisje heeft na een zomerkamp opeens spraakproblemen. Haar moeder denkt dat ze hersenvliesontsteking heeft, maar het blijkt veel ernstiger te zijn. Een motorrijder is ervan overtuigd dat hij enkele weken eerder bij een verkeersongeluk om het leven is gekomen. Esme gaat aan de slag in Wills restaurant en praat ...

Sing like me

3,0 22 x
Catherine bestudeert de effecten van muziek op het menselijk brein. Een saxofonist heeft last van trillende handen en een man die is getroffen door de bliksem wil opeens viool leren spelen. Bickman heeft een verrassend voorstel voor Catherine.

Free Will

3,0 23 x
Een jongeman meldt zich bij The Cube met hoofdpijn, hallucinaties en oncontroleerbare gevoelens. De artsen ontdekken dat hij levensgevaarlijk is. Catherine vertelt haar psychiater dat ze weer is vreemdgegaan.

Kodachrome

3,0 27 x
Catherine behandelt een visagist die kleurenblind is geworden na een beroerte. Bickman probeert het leven te redden van een journalist die per ongeluk is geraakt door een kogel. Catherine ontmoet Wills ouders.

Forget me

4,0 26 x
De vader van Catherine, een jazzpianist, is in de stad voor een optreden. Will probeert Delilah van zich af te schudden. Catherine behandelt een veteraan die heftige fantoompijnen heeft.

Jerusalem

4,0 23 x
Een kennis van Bickman vraagt om hulp. Haar man zegt door God aangeraakt te zijn en gedraagt zich opeens heel religieus. Catherine vermoedt dat hij lijdt aan het jeruzalemsyndroom. Reynaud keert terug naar The Cube voor chemotherapie, maar de vooruitzichten zijn niet goed. Esme heeft een oogje op een jongen van school en v...
Archief