The Boss Baby: Back In Business

Juli 2020

Seizoen 1 (Rimpels en stinkels)

19 x
Na Tims ontdekking grijpt de kersverse Kleine Baas de kans om zijn team te laten zien hoe een echte leider eruitziet.

Seizoen 1 (Research & Development)

20 x
Het Stankloze Serum van Baby Corp is in handen van de vijand. Coltrui-superster-directeurbaby komt met de uitdaging om voor 17.00 uur een nieuwe formule te ontwikkelen.

Seizoen 1 (Speel het nog eens, Tim)

13 x
Tims ouders schrijven hem voor de rest van de zomer in voor pianoles. Maar Kleine Baas vermoedt dat Tims 'lessen' deel uitmaken van een groter plan van Frederik Estes.

Seizoen 1 (De perfecte foto)

9 x
Nu de Templeton-mannen weg zijn op een 'kerelsweekend', bundelen Staci en Jimbo hun krachten om een dekentje te herenigen met zijn rechtmatige eigenaar.
Juni 2020

Seizoen 1 (De pot op)

16 x
Als gevolg van Gigi's zindelijkheidstraining loopt Kleine Baas poedelnaakt rond zonder luier. Maar Tim kan helemaal niet tegen al dat bloot.

Seizoen 1 (Pluizige dinges)

48 x
Het Consortium der Grijsaards overspoelt de markt met een onweerstaanbaar donzig nieuw speeltje dat alle baby's het hoofd op hol brengt.

Seizoen 1 (Pas op de oppas!)

29 x
Wanneer Frederik Estes en zijn vrienden Marisols talenten totaal in beslag nemen voor ouderenzorg, werken Kleine Baas en Tim samen om hun oppas terug te krijgen.

Seizoen 1 (Een dagje op de vlucht)

18 x
Nadat Kleine Baas de schuld krijgt van het Puppy Co.-lek, slaat hij op de vlucht en komt tegenover een oude zakelijke rivaal te staan.

Seizoen 1, Aflevering 17 (Stil maar, kleine baby)

28 x
Een onschuldig uitstapje naar de bibliotheek voor het voorleesuurtje leidt tot een oorlog tussen de baby's en Frederik Estes' Consortium der Grijsaards.

Seizoen 1, Aflevering 18 (Nacht van de droopad)

31 x
Op een donkere, stormachtige avond zetten Tim en Kleine Baas vallen voor twee zeer verschillende gevaren, een mythisch monster en een agent van Puppy Co., Bob de Mop.

Seizoen 1, Aflevering 16 (Bah)

22 x
Wanneer een wetenschapper van Baby Corp per ongeluk het stankloze serum verandert in een stankversterker, roept Kleine Baas Tims hulp in om de boel te verfrissen.

Seizoen 1, Aflevering 15 (Supercoole grote kids BV)

15 x
Nadat Kleine Baas oude mensen de oorlog heeft verklaard, richt hij de inspanningen van het veldteam op Frederik Estes. Tim start zijn eigen bedrijf voor grote kids.

Seizoen 1, Aflevering 14 (Luier verschonen 2.0)

34 x
De nieuwe directeur van Baby Corp geeft Kleine Baas een grote opdracht. Tims strijdlustige oma komt logeren, waardoor de broers tijdelijk een kamer moeten delen.

Seizoen 1 (Zes goed geplaatste kittens)

15 x
Wanneer Bootsy Calico zijn plan in gang heeft gezet, verzamelt Kleine Baas zijn collega's om Calico en zijn kittens aan te pakken en de stad te redden.

Seizoen 1, Aflevering 12 (Hou vol, baby!)

33 x
Wanneer ze na kantoortijd inbreken om de baan van Kleine Baas te redden, verandert de goede Tim in de losgeslagen Tim Templeton.

Seizoen 1 (Agent Kat!)

31 x
De Templetons lopen agent Kat tegen het lijf, die connecties heeft met de sluwe schurk Bootsy Calico. Tim krijgt de kunst van het onderhandelen onder de knie.

Seizoen 1 (Par Avion)

17 x
Een 'gratis' familievakantie gaat ten koste van Tim wanneer hij een vliegtuig vol baby's in toom moet zien te houden tijdens een acht uur durende vlucht naar Parijs.

Seizoen 1 (Speldag)

13 x
Het team wil ervoor zorgen dat Megadikke directeurbaas niet wint tijdens de 'Kantoorspeldag', die hij heeft gemanipuleerd. Want niemand houdt van pestkoppen.

Seizoen 1 (In het hol van het hart van het huis van het kattennest)

14 x
Terwijl Tim overuren maakt om iets goeds te doen voor de buurt, gaan Staci en Kleine Baas undercover om Jimbo te redden uit een huis vol katten.

Seizoen 1 (De kleine oppasbaas)

32 x
De broers blijven thuis met een oppas terwijl hun ouders een avondje uitgaan. Kleine Baas probeert het haar moeilijk te maken, maar ze is gewoon te goed.
Archief