The Dateables

The Dateables gemist?

Juni 2020

Seizoen 6 Aflevering 8 - Slotaflevering

4,0 12 x
De moedige kandidaten komen op een bijzondere plek in Nederland bij elkaar. Ze wisselen ervaringen uit en blikken terug op geslaagde en minder geslaagde dates. Ze denken terug aan ontluikende vlinders, of juist voorbije verliefdheden. Sommigen komen zelfs hand in hand met hun nieuwe liefde en een aantal heeft opnieuw een d...
Mei 2020

Seizoen 6 Aflevering 7 - Steven, Afashie & Danoesja

4,5 34 x
De 24-jarige Steven is een Brabantse volkszanger die vol bravoure op het podium staat, maar meiden aanspreken vindt hij, mede door zijn licht verstandelijke beperking, nog wel eens lastig. De 24-jarige Afashie zou graag een avontuurlijke vriendin willen. Afashie heeft naast ADHD een Erbse Parese; tijdens de geboorte zijn d...

Seizoen 6 Aflevering 6 - Danoesja, Jiry en Jerryt & Quincy

3,0 17 x
De Brabantse Danoesja is 31 jaar en is geboren met de neurologische aandoening spina bifida, oftewel een open ruggetje. Ze is afhankelijk van haar hulphond en maatje Olga, maar zou graag ook eens tegen een leuke man kletsen. De broertjes Jiry en Jerryt uit het Vlaamse Kapellen hebben de erfelijke spierziekte Duchenne, maar...

Seizoen 6 Aflevering 5 - Kick, Jiry en Jerryt & Natashia

4,5 33 x
Wat is er mooier dan een nieuwe liefde vinden? Drie bijzondere vrijgezellen gaan op zoek naar de liefde van hun leven. Ondanks dat het liefdespad voor hen wat hobbelig kan zijn, laten zij zich nergens door beperken. De 21-jarige Kick heeft een verstandelijke beperking en een heleboel passies. Zoals darten, dansen en dromed...

Annemari, Tami & Pieter-Paul

3,0 28 x
Wat is er mooier dan een nieuwe liefde vinden? Drie bijzondere vrijgezellen gaan op zoek naar de liefde. Ondanks dat het liefdespad voor hen hobbelig kan zijn, laten zij zich nergens door beperken!
April 2020

Annemari, Martijn & Darrell

3,0 31 x
Annemari is een goedlachse Friezin van 26 jaar die, door meerdere medische fouten, een maagverlamming kreeg. Autistische Martijn is een ster in het opsporen van Pokemons. Darrell heeft PDD-NOS en MS.

Darrell, Sumeia & Manon

4,5 108 x
Darrell is 23 jaar, heeft MS en de Autisme Spectrum Stoornis PDD-NOS. De 19-jarige Sumeia heeft het syndroom van Gilles de la Tourette. De 22-jarige Manon heeft haar tweede date met Miles.

Manon, Pieter & Natashia

3,0 27 x
Wat is er mooier dan een nieuwe liefde vinden? Drie bijzondere vrijgezellen gaan op zoek naar de liefde. Ondanks dat het liefdespad voor hen hobbelig kan zijn, laten zij zich nergens door beperken.
Augustus 2019

Robin, Sander & anderen

4,0 7 x
We kijken hoe Robin (23) zijn allereerste date tegemoet gaat. Robin heeft Downsyndroom net als z'n tweelingbroer Sander. We zien hoe het alle andere kandidaten is vergaan in hun zoektocht naar liefde.

Hanneke, Sander en Robin & Farhad

3,0 16 x
We zien de 25-jarige Hanneke die een wijnvlek in haar gezicht heeft, de 23-jarige tweeling Sander en Robin die het syndroom van Down heeft en de 33-jarige Farhad.
Archief