The List

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 104 (The List: Nickelodeon's strijd om de lijst #104)

4,0 0 x
In The List: Nickelodeon's Strijd om de Lijst nemen kinderen het tegen hun familieleden op in krankzinnige spellen met als doel het winnen van hun ultieme verlanglijst. In deze aflevering neven Joachim en Xavi.

Seizoen 1, Aflevering 3 (Aflevering 3)

3,0 0 x
In The List: Nickelodeon's Strijd om de Lijst nemen kinderen het tegen hun familieleden op in krankzinnige spellen met als doel het winnen van hun ultieme verlanglijst. In deze aflevering broer en zus Robbe en Femke.

Seizoen 1, Aflevering 2 (Aflevering 2)

3,0 0 x
In The List: Nickelodeon's Strijd om de Lijst nemen kinderen het tegen hun familieleden op in krankzinnige spellen met als doel het winnen van hun ultieme verlanglijst. In deze aflevering zussen Elena en Elisa.

Seizoen 1, Aflevering 107 (The List: Nickelodeon's strijd om de lijst #107)

4,0 3 x
In The List: Nickelodeon's Strijd om de Lijst nemen kinderen het tegen hun familieleden op in krankzinnige spellen met als doel het winnen van hun ultieme verlanglijst. In deze aflevering broers Luca en Maxim

Seizoen 1, Aflevering 106 (The List: Nickelodeon's strijd om de lijst #106)

4,0 0 x
In The List: Nickelodeon's Strijd om de Lijst nemen kinderen het tegen hun familieleden op in krankzinnige spellen met als doel het winnen van hun ultieme verlanglijst. In deze aflevering tweelingbroers Sven en Lars.

Seizoen 1, Aflevering 105 (The List: Nickelodeon's strijd om de lijst #105)

4,0 0 x
In The List: Nickelodeon's Strijd om de Lijst nemen kinderen het tegen hun familieleden op in krankzinnige spellen met als doel het winnen van hun ultieme verlanglijst. In deze aflevering stiefbroers Ferre en Kamiel.

Seizoen 1, Aflevering 1 (Aflevering 1)

3,0 1 x
In The List: Nickelodeon's Strijd om de Lijst nemen kinderen het tegen hun familieleden op in krankzinnige spellen met als doel het winnen van hun ultieme verlanglijst. In deze aflevering broers Jordan en Jomairo.
Archief