The Selection: Special Operations Experiment

The Selection: Special Operations Experiment gemist?

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 8 - March of tears

4,0 39 x
De resterende kandidaten moeten tijdens de verschillende onderdelen van een veldoefening alles wat ze tot nu toe geleerd hebben in de praktijk brengen. Dit wordt de moeilijkste uitdaging van hun leven. Alleen degenen die de oefening volbrengen, slagen voor 'The Selection'.

Seizoen 1, Aflevering 7 - Humility

3,0 17 x
Instructeur Care begeleidt de overgebleven kandidaten tijdens een oefening genaamd 'integrity stations'. Een van de kandidaten haakt af tijdens deze oefening en Care moet beslissen of hij de kandidaat laat doorgaan.

Seizoen 1, Aflevering 6 - Seed of doubt

3,0 19 x
De overgebleven kandidaten moeten 13 km marcheren met een rugzak van 23 kg. De slechte prestatie van een van de kandidaten trekt de aandacht, terwijl een andere kandidaat zijn mentale breekpunt bereikt.

Seizoen 1, Aflevering 5 - Pass, quit or drown

4,5 19 x
Instructeur Bowen leert de groep hoe ze een-op-eengevechten moeten voeren. Daarna moeten de kandidaten de confrontatie met elkaar aangaan. Tot slot moeten de overgebleven kandidaten de meest gevaarlijke oefening tot nu toe uitvoeren: de verdrinkingsproef.

Seizoen 1, Aflevering 4 - Weeding out the weak

3,0 29 x
De kandidaten krijgen de opdracht om zichzelf te camoufleren en uit handen te blijven van de instructeurs. Als ze 'gevangen' worden, krijgen ze te maken met keiharde consequenties.

Seizoen 1, Aflevering 3 - Man in the arena

4,0 21 x
De instructeurs geven de overgebleven vijftien kandidaten de opdracht om een neergehaalde piloot te redden. De teamgeest van de groep, en het leiderschap van een aantal wordt op de proef gesteld. Instructeur Haggerty vergt een ongelooflijk zware fysieke prestatie van de kandidaten.

Seizoen 1, Aflevering 2 - Hell & high water

3,5 15 x
Na slechts twee uur geslapen te hebben, worden de kandidaten door de instructeurs tot het uiterste gedreven in de Stille Zuidzee. Hierbij worden ze blootgesteld aan extreme kou.

A dip in the fire

4,0 57 x
Dertig gewone burgers worden onderworpen aan een zware fysieke training, intensieve verhoren en blootgesteld aan traangas. Een deel van hen zal voor het einde van de dag de handdoek in de ring gooien.
Archief