Thunderbirds Are Go

Thunderbirds Are Go gemist?

Augustus 2019

Brains tegen spierkracht

4,5 11 x
Brains tegen spierkracht van Thunderbirds Are Go is uitgezonden op zaterdag 24 augustus 2019 om 15:05 uur en was te zien op NPO 3.

Hypersnel

3,0 9 x
Een uitvinder heeft een hypersnel transportmiddel gecreëerd. Het remsysteem blijkt echter niet te functioneren en de snelheid neemt alleen maar toe. Gelukkig komt International Rescue in actie!

Op de gok

3,0 11 x
Iedereen houdt zijn adem in wanneer Thunderbird 2 de ruimte ingestuurd wordt om de jonge verkeersleider Conrad te redden.

Verraderlijk gevaar

4,0 5 x
Lady Penelope koopt een oliebooreiland om er een duurzaam energieproject van te maken. Dit ziet de criminele voorman Malloy niet zitten en hij zet een val op.

Hels vuur

3,0 11 x
Architect Yost wil het hoogste gebouw ter wereld bouwen. Er breekt echter brand uit, waarna International Rescue wordt ingeschakeld.

Terug naar de ranch

3,0 8 x
De Tracy's zijn op de ranch van oma om hun nieuwe uitrusting te testen. Het lijkt een soort vakantie, tot Max ineens levensgevaarlijke kuren krijgt.

De man van TB5

4,0 17 x
Lady P heeft John gestrikt voor een liefdadigheidsfeestje en Brains heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om de smoking van John te voorzien van allerlei geheim-agenten-snufjes.

Grote schoonmaak

3,0 15 x
International Rescue moet in actie komen wanneer een schoonmaakmachine in de ruimte hapert.

De aanval op de reptielen

4,0 9 x
Vanaf Tracy-eiland neemt het International Rescue-team het op tegen alle misstanden, rampen en onrecht in de wereld waar geen andere instantie tegen opgewassen is.

Taxidienst Oma

4,0 14 x
Virgil gaat met Oma boodschappen doen, maar halverwege moeten ze naar een noodoproep. Dan blijken er twee locaties te zijn en moet Oma alleen op stap.
Archief