Tim Op De Thee

Tim Op De Thee gemist?

2018

Jenny, Aynouk, Patrick

4,0 17 x
Tim den Besten gaat het water op met matroos Jenny from the Maas, ontmoet modefilosoof en levend kunstwerk Aynouk en bezoekt duivenfluisteraar Patrick.

Abdulaal, Johan en Jennifer

3,0 9 x
Tim den Besten ontmoet Abdulaal, die al sinds zijn twaalfde geïnteresseerd is in politiek. House-opa Johan is elk weekend op een festival te vinden en dragqueen Jennifer strijdt voor de goede zaak.

Puck, Jente en Hilmano

4,0 32 x
Tim den Besten ontmoet de levenslustige Puck (82) die gefascineerd is door de dood. Hij bezoekt ook een tambour-maître van vijftien en Hilmano, een dakloze dichter die al 35 jaar op straat leeft.

18 oktober 2018

4,0 33 x
Tim den Besten gaat op de thee bij volkszanger in de dop Pietje Tomassen (9), bij Ina Koolhaas Rever, de 71-jarige wereldkampioen powerliften bij de senioren, en bij geitenboer Roy Pollemans (24).

Axel, Berk en Monique

3,0 13 x
Tim den Besten gaat op de thee bij levensvechter Axel, een verhaal over kracht en (on)geluk. Ook ontmoet hij Berk, een kraker in een modern kunstenaarsdorp. Tim gaat ook langs bij medium Monique. Tim den Besten gaat op de thee bij levensvechter Axel Paulina, een verhaal over doorzettingskracht, geluk en een klein wonder. O...
Archief