Tims ^ Tent

Tims ^ Tent gemist?

2019

Rob Jetten

3,0 14 x
D66-fractievoorzitter Rob Jetten komt bij Tim den Besten langs. Wat heeft hij geleerd van het Robot-incident en hoe zwaar is het leven als fractievoorzitter? En hoe kijkt hij terug op zijn coming-out?

Maxim Hartman

4,0 14 x
Tim den Besten krijgt enerverend bezoek van Maxim Hartman. Waarom wil Maxim zich het liefst aan niemand hechten en wat kan Tim als programmamaker nog van hem leren? Wie ontregelt wie dit keer?

Sylvana Simons

3,0 18 x
BIJ1-partijleider Sylvana Simons spreekt met Tim den Besten over hoe het is om constant onder vuur te liggen en ze legt tijdens een vaartocht uit waarom het zo belangrijk is om van jezelf te houden.

Roxeanne Hazes

3,0 12 x
Zangeres Roxeanne Hazes komt bij Tim den Besten langs. Hoe ziet zij haar leven in de spotlights? En wat zou ze haar vader, volkszanger André Hazes, die overleed toen ze elf was, nu willen vertellen?

Pepijn Lanen

3,0 44 x
Is schrijver, columnist, vader, echtgenoot en rapper Pepijn Lanen, oftewel Faberyayo, echt zo lastig te interviewen als wordt beweerd en welke rol speelt muziek maken en optreden nu nog in zijn leven?

Eva Jinek

3,0 13 x
Tim den Besten krijgt in zijn bungalow een heel andere Eva te zien dan de presentatrice die we uit 'Jinek' kennen. Hoe is het om de beste te zijn en hoe is haar leven nu zonder social media?
Afleveringen 2018

Marieke Lucas Rijneveld

4,0 20 x
Dichter en schrijver Marieke Lucas Rijneveld praat met Tim over haar liefde voor schrijven, Jan Wolkers en haar roman 'De avond is ongemak'. Haar eerste grote roman bevat autobiografische elementen. Dichter en schrijver Marieke Lucas Rijneveld (27) praat met Tim over haar liefde voor schrijven, haar roman 'De avond is onge...

Jamie Li

4,0 30 x
Vlogger en schrijfster Jamie Li praat met Tim over de rel n.a.v. haar boek 'Sexy. But tired. But sexy'. De passage over zin maken in seks en pijpen schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat. Vlogger en schrijfster Jamie Li (31) is enig kind en moeder van twee zonen. Ze richtte tijdens haar studie het online lifestyle...

Samya Hafsaoui

3,0 16 x
Samya Hafsaoui is de enige NPO-presentator met een hoofddoek en wordt daar vaak op aangesproken. Tim praat met haar over haar geloof in relatie tot haar werk en de media. Presentator Samya Hafsaoui (24) is geboren in Amsterdam en heeft een Nederlandse moeder en een Marokkaanse vader. Na het gymnasium deed ze de studie Medi...

Donnie

4,0 29 x
De 24-jarige rapper Donnie werd ontdekt door Lange Frans en stond in een uitverkocht Paradiso. Zijn 'snelle planga' was zomer 2018 een enorme hit. Tim wil weleens weten wie rapper Donnie écht is. Donnie, ook wel Maradonnie, De Fenomeen of de Mannelijke Marilyn Monroe, is een 24-jarige rapper uit Amsterdam. Donnie deed de k...
Archief