Tuinen Van Verwondering

Tuinen Van Verwondering gemist?

2020

Seizoen 1, Aflevering 6 - Ekebergparken

4,0 31 x
Vastgoedmagnaat en mecenas Christiaan Ringnes maakte van een vervallen stadspark een beeldentuin vol opzienbarende kunst. Ernst Veen ontmoet de vrouwen die het park beheren en brengt de nacht door in een hallucinerend kunstwerk.

Seizoen 1, Aflevering 5 - Inhotim

4,5 13 x
Een oud-mijnbouwgebied is omgetoverd tot een paradijselijke jungle vol met kunst. De flamboyante oprichter Bernardo Paz wil dat mensen door natuur en kunst tot rust komen en zich daardoor beter gaan voelen.

Vandaag 11:10 - Seizoen 1, Aflevering 4 - Château La Coste

3,0 51 x
Op het wijnlandgoed van de Ierse vastgoedmagnaat Paddy McKillen vloeien architectuur, kunst en wijnbouw soepel in elkaar over.

Vandaag 11:15 - Seizoen 1, Aflevering 3 - Storm King

3,0 10 x
Honderd kilometer boven New York ligt een beeldentuin, waar de kunstwerken groter zijn dan de bezoeker voor mogelijk houdt. Ernst Veen gaat er op zoek naar het grootste kunstwerk: het heelal in een weiland.

Vandaag 11:10 - Seizoen 1, Aflevering 2 - De collectie van Gori

3,0 20 x
Giuliano Gori verfraaide zijn landgoed en olijfgaard met werk van toonaangevende kunstenaars, die hun werken aanpasten aan het landschap.

Seizoen 1, Aflevering 1 - Gibbs Farm

4,0 35 x
Op het zomerlandgoed (400 ha) van Alan Gibbs op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland lopen zebra's, giraffen, buffels en struisvogels vrij rond tussen de kunstwerken.
Afleveringen 2018

Ekebergparken

4,0 30 x
Vastgoedmagnaat en mecenas Christiaan Ringnes maakte van een vervallen stadspark een beeldentuin vol opzienbarende kunst. Vastgoedmagnaat en mecenas Christiaan Ringnes maakte van een vervallen stadspark een beeldentuin vol opzienbarende kunst. Ernst Veen ontmoet de vrouwen die het park beheren en brengt de nacht door in ee...

Inhotim

4,0 32 x
Een oud mijnbouwgebied is omgetoverd tot een paradijselijke jungle vol met kunst. De flamboyante oprichter Bernardo Paz wil dat mensen door natuur en kunst tot rust komen en zich beter gaan voelen. Een oud mijnbouwgebied is omgetoverd tot een paradijselijke jungle vol met kunst. De flamboyante oprichter Bernardo Paz wil da...

Château La Coste

4,0 41 x
Op het wijnlandgoed van de Ierse vastgoedmagnaat Paddy McKillen vloeien architectuur, kunst en wijnbouw soepel in elkaar over. Op het wijnlandgoed van de Ierse vastgoedmagnaat Paddy McKillen...

Storm King

4,0 50 x
100 kilometer boven New York ligt een beeldentuin, waar de kunstwerken groter zijn dan de bezoeker voor mogelijk houdt. Ernst Veen gaat er op zoek naar het grootste: het heelal in een weiland. 100...
Archief