Tussen Kop En Staart

Tussen Kop En Staart gemist?

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 3

4,0 1 x
Van welk dier zijn die harde poepbonken die Rachel naar de studio heeft meegenomen? Wat doet de tandarts met een zwaar ontstoken kattengebit? Hoe wordt de neusaap ook wel genoemd? Laat Mozes de labrador zich in de #mozeschallenge verleiden tot een verkleedpartij? Is een pastinaak een goed kraamcadeau voor een kameel?

Seizoen 1, Aflevering 2

3,0 1 x
Wat doet een lange nagel in de poep die Rachel heeft meegenomen? Hoe reanimeer je je hond? Lukt het labrador Mozes in de #mozeschallenge om Rachel te reanimeren? Watvoor kraamcadeau is welkom bij de jonge haviks? Elbert vraagt zich af hoe het is om veearts te zijn en gaat met een oude studievriend op pad. Hoe verandert een...

Seizoen 1, Aflevering 1

4,0 2 x
Wat zit er in de poep die Elbert heeft meegenomen naar de studio? Is de kat van Rachel zwanger? Hoe loopt dat dier daar op het water? Wat ligt daar op de snijtafel? Wie is sneller tijdens de #mozeschallenge: Elbert of Mozes de labrador? Wat leert Rachel als diergeneeskundestudent tijdens de bevalling van een schaap?

16 oktober 2022

3,0 1 x
Rachel en Elbert ontdekken hoe briljant en uniek dieren zijn gemaakt aan de hand van allerlei weetjes.

5 november 2022

3,0 2 x
Rachel en dokter Elbert onderzoeken de wereld van de veelzijdige dierenlijven.

5 november 2022

3,0 3 x
Rachel en Elbert ontdekken hoe briljant en uniek dieren zijn gemaakt aan de hand van allerlei weetjes.
Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 11

4,0 3 x
Heeft Rachel gelijk: ruikt de poep die Elbert voor haar heeft echt smeriger dan de drollen van Mozes? Hoe wordt kanker bij een huisdier behandeld? Wat voor indrukwekkende schedel heeft Elbert op schoot?

Seizoen 1, Aflevering 10

4,0 2 x
Op welk dier lijken de drollen als ze achter elkaar worden gelegd op het dienblad? Lukt het Rachel en Elbert met Mozes mee te doen in de #mozeschallenge? Wat ontdekt Elbert bij de kameleon op de snijtafel? Hoe kan pindakaas een meeuw redden? En welk kraamcadeau wil de babyzeehond?

9 oktober 2022

4,0 0 x
Rachel en dokter Elbert onderzoeken de wereld van de veelzijdige dierenlijven.
Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 9

4,0 4 x
Van welk schattig dier is de poep die Rachel heeft meegenomen voor Elbert? Waarom kan een koe zo goed kijken in het donker? Kan Mozes trompetspelen in de #mozeschallenge? Wat is een geschikt kraamcadeau voor een vogelspin? Hoe worden wilde honden wat liever voor elkaar?
Archief