UFC Main Event

UFC Main Event gemist?

2019

Gastelum vs. Adesanya, Seizoen 2019

4,0 18 x
UFC, 's werelds eerste mixed martial arts (MMA) organisatie is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest waardevolle sportaanbieders ter wereld. Een uitgebreide terugblik op het co-main event van UFC 236 tussen middengewichten Israel Adesanya en Kelvin Gastelum.

Namajunas vs Joanna II, Seizoen 2019

3,0 12 x
UFC, 's werelds eerste mixed martial arts (MMA) organisatie is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest waardevolle sportaanbieders ter wereld. Een blik op het strijd tussen de legendarische vechters Namajunas vs. Joanna II.

Mark Hunt vs. Bigfoot Silva, Seizoen 2019

4,0 19 x
UFC, 's werelds eerste mixed martial arts (MMA) organisatie is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest waardevolle sportaanbieders ter wereld. Een blik op het gevecht tussen de legendarische vechters Mark Hunt vs. Bigfoot Silva.

Adesanya vs. Silva, Seizoen 2019

3,0 14 x
UFC, 's werelds eerste mixed martial arts (MMA) organisatie is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest waardevolle sportaanbieders ter wereld. Een blik op de strijd tussen de legendarische vechters Adesanya vs Silva.

Aflevering 7, Seizoen 2019

3,0 8 x
UFC, 's werelds eerste mixed martial arts (MMA) organisatie is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest waardevolle sportaanbieders ter wereld. Een blik op het strijd tussen de legendarische vechters Holloway en Ortega.

Jones vs. Gustafsson II, Seizoen 2019

4,0 18 x
Een blik op de rematch tussen de legendarische vechters Jones en Gustafsson. Wordt het opnieuw een zege voor Jones of zal Gustafsson alles recht trekken?

Holm vs. De Randamie, Seizoen 2019

4,0 14 x
UFC, 's werelds eerste mixed martial arts (MMA) organisatie is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest waardevolle sportaanbieders ter wereld. Deze keer staat het gevecht van Holly Holm vs. Germaine de Randamie centraal.

Khabib vs McGregor, Seizoen 2019

4,0 19 x
Een terugblik op het legendarische en veelbesproken gevecht tussen Khabib en McGregor van 6 oktober 2018.
Archief