Ultimate Vets

Seizoen 1

NieuwSeizoen 1, Aflevering 13

4,0 2 x
James speelt verloskundige voor zijn geliefde Kunekune varken Dottie, Cheryl heeft het moeilijk tijdens een operatie op Tammy, een kat met een zwaar gebroken poot en Cat ontdekt dat het konijn Rocket toch niet Rocket het konijn is.

Seizoen 1, Aflevering 12

Verlopen 3,0 4 x
Cheryl voert een operatie uit om Coco's knie te behandelen. James helpt Ellie, de grote Leonberger, met hydrotherapie. Ze heeft moeite het gewicht van haar pijnlijke botten te dragen. Rory gaat op pad om een egel te helpen die een beetje in de war is.

Seizoen 1, Aflevering 11

Verlopen 3,0 6 x
James krijgt bezoek van Ziggy, een Lurcher met een slechte staart. Dierenarts Cat helpt een aantal honden en Rory heeft een noodgeval met een kat die een blokkade in de blaas heeft.

Seizoen 1, Aflevering 10

Verlopen 4,0 0 x
James opereert Smallie, de kat, die gek is op water. Cheryl helpt twee dwergkonijnen dichter bij elkaar te brengen en Rory behandelt een bulldog met acne.

Seizoen 1, Aflevering 9

Verlopen 4,0 0 x
Cheryl voert wel een heel bijzondere operatie uit, namelijk op een 16-jarige goudvis. Cat krijgt bezoek van een Greyhound met een slechte poot. James helpt Jack de kat en zijn steeds groter wordende taille.

Seizoen 1, Aflevering 8

Verlopen 4,0 2 x
James heeft een noodgeval met een gewonde hond, Cheryl stelt haar detectivevaardigheden op de proef met Coco de Chihuahua en Cat voert een voldoenende operatie uit.

Seizoen 1, Aflevering 7

Verlopen 3,0 2 x
Cheryl heeft een van haar lastigste operaties tot nu toe: het verwijderen van een knobbel ter grootte van een grapefruit bij de arme Jack Russell. En Cat, de dierenarts, is op jacht naar een vermiste onderbroek, die moet in de buik van een hond zitten.

Seizoen 1, Aflevering 6

Verlopen 4,0 0 x
Dierenarts James voert een serieuze operatie uit op Hepsie, een konijn met een vervelende knobbel. Cat krijgt een vies klusje met Sadie, de springerspaniël. En Rory gaat het gevecht aan met Poppy, een katje met een gewond oog.
Archief