Ultimate Vets

Ultimate Vets gemist?

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 17

Verlopen 3,0 9 x
Cat helpt een hond Winston, die steeds zwaarder wordt, Rory gaat terug naar school, waar hij een paar kuikens controleert en James voert een delicate procedure uit op Olly het konijn.

Seizoen 1, Aflevering 16

Verlopen 4,0 16 x
Cheryl opereert een hond die een spijker heeft ingeslikt en ook een gebroken been heeft, Cat onderzoekt een paar schattige cockapoo-puppies en Rory wordt vrienden met een kat die al negen maanden vermist was.

Seizoen 1, Aflevering 15

Verlopen 4,0 1 x
James onderzoekt waarom cavia Honey dikker wordt, Cheryl gaat op huisbezoek, en Rory helpt een hond die kiezelstenen opeet. Ook komen cavia Fudge en schildpad Speedy langs voor een check-up.

Seizoen 1, Aflevering 14

Verlopen 3,0 4 x
Cat en Nigel liggen overhoop met zuster Ashleigh, vanwege hun te zware huisdieren, Rory helpt een Franse bulldog met ademhalingsproblemen en Cheryl opereert één van haar favoriete patiënten: Sky de husky. Deze Siberische viervoeter is niet zomaar een hond, want ze is bekend van vlogs en wordt regelmatig op straat gestopt v...

Seizoen 1, Aflevering 13

Verlopen 4,0 5 x
James speelt verloskundige voor zijn geliefde Kunekune varken Dottie, Cheryl heeft het moeilijk tijdens een operatie op Tammy, een kat met een zwaar gebroken poot en Cat ontdekt dat het konijn Rocket toch niet Rocket het konijn is.

Seizoen 1, Aflevering 12

Verlopen 3,0 8 x
Cheryl voert een operatie uit om Coco's knie te behandelen. James helpt Ellie, de grote Leonberger, met hydrotherapie. Ze heeft moeite het gewicht van haar pijnlijke botten te dragen. Rory gaat op pad om een egel te helpen die een beetje in de war is.

Seizoen 1, Aflevering 11

Verlopen 3,0 8 x
James krijgt bezoek van Ziggy, een Lurcher met een slechte staart. Dierenarts Cat helpt een aantal honden en Rory heeft een noodgeval met een kat die een blokkade in de blaas heeft.

Seizoen 1, Aflevering 10

Verlopen 4,0 0 x
James opereert Smallie, de kat, die gek is op water. Cheryl helpt twee dwergkonijnen dichter bij elkaar te brengen en Rory behandelt een bulldog met acne.

Seizoen 1, Aflevering 9

Verlopen 4,0 3 x
Cheryl voert wel een heel bijzondere operatie uit, namelijk op een 16-jarige goudvis. Cat krijgt bezoek van een Greyhound met een slechte poot. James helpt Jack de kat en zijn steeds groter wordende taille.

Seizoen 1, Aflevering 8

Verlopen 4,0 2 x
James heeft een noodgeval met een gewonde hond, Cheryl stelt haar detectivevaardigheden op de proef met Coco de Chihuahua en Cat voert een voldoenende operatie uit.
Archief