Vampieren In De Nacht

Vampieren In De Nacht gemist?

April 2020

Donkere tijden

3,0 33 x
De Redmasks bereiden zich voor om aan te vallen. Contessa Viola doet er alles aan om Alisa te beschermen. Uiteindelijk voegt een nieuwe jonge vampier zich bij de groep.
Maart 2020

Nieuw bloed

4,7 15 x
Alisa moet veel verwerken als ze informatie krijgt over de vampieren op het schip. Ze eindigt met Nicu bij een Redmask-bijeenkomst. Malcolm heeft mensenbloed gedronken en veroorzaakt problemen.

Doolhof van gedachtes

4,0 11 x
Dracula is een oude vijand tegengekomen die zowel zichzelf als Alisa in gevaar brengt. De enige die haar kunnen redden zijn Lars en zijn nichten.

Freak

3,0 9 x
De vampieren op het schip en Dracula realiseren zich steeds meer dat Alisa enorme krachten bezit. Ondertussen probeert Alisa alle krachten met veel plezier uit.

Schaduw voor de zon

4,0 16 x
Alisa weigert zich neer te leggen bij de beslissing van Conte Claudio. Met de hulp van Ivy en Lars vindt ze het boek over Dracula's geschiedenis. Ondertussen wordt Dracula steeds sterker.
Februari 2020

De vloek van de Spark

4,5 27 x
Alisa neemt Lars en Ivy in vertrouwen. Ivy doet hetzelfde. In de klas leren de Erven hoe ze met dieren kunnen praten.

De grote ontsnapping

3,0 32 x
Het nieuws over een bijtende vampier in de stad zorgt voor paniek op het schip. Alisa en Ivy besluiten niets te vertellen van wat ze weten over de bijtende vampier.

Diner voor twee

3,0 18 x
Ivy heeft haar eerste nacht op de vampierenschool. Op zoek naar het boek over Dracula's geschiedenis ontmoet Alisa de jongen Nicu weer, maar ze zijn niet alleen, Lars houdt ze in de gaten.

Ongenode gast

3,0 11 x
Alisa heeft het moeilijk op school. Hindrik spoort haar aan om zich aan te passen en de Spark geheim te houden. Een vreemd meisje en een wolf sluipen het schip op.
Januari 2020

Heilige problemen

3,0 18 x
Er gebeurt veel op de eerste nacht van de vampierenschool; Alisa worstelt om vrienden te maken, want ze heeft een geheim. Lars en Malcolm spijbelen tijdens de eerste les en komen in heilige problemen.
Archief