Verborgen Dorpen

Verborgen Dorpen gemist?

Augustus 2019

Penelope Keiths favoriete dorpen

4,0 17 x
Penelope bezoekt een selectie van haar favoriete dorpen in Devon en Cornwall, de prachtige stranden van het Lake District en de natuurgebieden van Schotland.

Pembrokeshire

4,0 14 x
Penelope doorkruist het prachtige schiereiland Pembrokeshire.
Juli 2019

Noord-Yorkshire

4,0 10 x
Penelope trekt over de heide en langs een ruige kustlijn. Ze bezoekt Viking zwaarddansen in Goathland en vertrekt daarna naar Brompton-by-Sawdon.

Argyll en Bute

4,0 16 x
Penelope is gek op veerboten, bergen en meren en dit brengt haar in deze aflevering naar een bijzonder afgelegen plek van de gemeenschappen Argyll en Bute.

De Cotswolds

4,0 18 x
Penelope bezoekt deze aflevering Bibury en ontmoet de schrijver Jilly Cooper. Ze bekijkt ook het huis van William Morris.
Juni 2017

Dorset, Somerset & Wiltshire

Verlopen 2,0 37 x
We nemen een kijkje in de dorpen Dorset, Somerset en Wiltshire. Penelope Keith bezoekt de dorpen Dorset, Somerset en Wiltshire. Deze dorpen waren te zien in de series 'To The Manor Born' en 'Castle Combe' én in de film 'War Horse'.

Penelope Keiths favoriete dorpen

Verlopen 4,0 25 x
Penelope bezoekt een selectie van haar favoriete dorpen. Penelope bezoekt een selectie van haar favoriete dorpen in Devon en Cornwall, de prachtige stranden van het Lake District en de natuurgebieden van Schotland.

Pembrokeshire

Verlopen 4,0 16 x
Penelope Keith belandt op een locatie voor Cliff Diving. Penelope doorkruist in deze aflevering het prachtige schiereiland Pembrokeshire en bezoekt afgelegen kliffen, Welsh-sprekende gemeenschappen en theekamers.

Goathland & Brompton-by-Sawdon.

Verlopen 4,0 27 x
Penelope Keith trekt over de heide en langs een ruige kustlijn. Penelope Keith bekijkt een indrukwekkende Viking-zwaardendans in Goathland en vertrekt daarna naar Brompton-by-Sawdon.

Argyll & Bute

Verlopen 3,0 33 x
Penelope Keith reist naar de bijzondere en afgelegen gemeenschappen Argyll en Bute. De Britse Penelope is gek op veerboten, bergen en meren, dit brengt haar naar de bijzondere en afgelegen gemeenschappen Argyll en Bute.
Archief