Verborgen Dorpen

Verborgen Dorpen gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Verborgen Dorpen

Penelope bezoekt een selectie van haar favoriete dorpen in Devon en Cornwall, de prachtige stranden van het Lake District en de natuurgebieden van Schotland.

Augustus 2019
Penelope doorkruist het prachtige schiereiland Pembrokeshire.
Juli 2019
Penelope trekt over de heide en langs een ruige kustlijn. Ze bezoekt Viking zwaarddansen in Goathland en vertrekt daarna naar Brompton-by-Sawdon.
Penelope is gek op veerboten, bergen en meren en dit brengt haar in deze aflevering naar een bijzonder afgelegen plek van de gemeenschappen Argyll en Bute.
Penelope bezoekt deze aflevering Bibury en ontmoet de schrijver Jilly Cooper. Ze bekijkt ook het huis van William Morris.
Juni 2017
Verlopen
We nemen een kijkje in de dorpen Dorset, Somerset en Wiltshire. Penelope Keith bezoekt de dorpen Dorset, Somerset en Wiltshire. Deze dorpen waren te zien in de series 'To The Manor Born' en 'Castle Combe' én in de film 'War Horse'.
Verlopen
Penelope bezoekt een selectie van haar favoriete dorpen. Penelope bezoekt een selectie van haar favoriete dorpen in Devon en Cornwall, de prachtige stranden van het Lake District en de natuurgebieden van Schotland.
Verlopen
Penelope Keith belandt op een locatie voor Cliff Diving. Penelope doorkruist in deze aflevering het prachtige schiereiland Pembrokeshire en bezoekt afgelegen kliffen, Welsh-sprekende gemeenschappen en theekamers.
Verlopen
Penelope Keith trekt over de heide en langs een ruige kustlijn. Penelope Keith bekijkt een indrukwekkende Viking-zwaardendans in Goathland en vertrekt daarna naar Brompton-by-Sawdon.
Verlopen
Penelope Keith reist naar de bijzondere en afgelegen gemeenschappen Argyll en Bute. De Britse Penelope is gek op veerboten, bergen en meren, dit brengt haar naar de bijzondere en afgelegen gemeenschappen Argyll en Bute.
Verlopen
Penelope bezoekt Bibury en ontmoet de schrijver Jilly Cooper. Penelope bekijkt het huis van William Morris, een ontwerper en utopisch denker van het 19e eeuwse Engeland. William Morris stond aan de wieg van de arts-and-craftsbeweging. Daarna bezoekt Penelope een geweldig dorpsfeest in Ebrington.
Verlopen
Penelope Keith reist naar East Sussex en Kent, een landelijk, ongerept gebied in het drukke zuidoosten. Penelope Keith vindt een dorpje dat afgelopen eeuw bijna niet is veranderd en ziet een oorlogsmonument dat opgericht werd door de Britse schrijver en dichter Rudyard Kipling. Met de stoomtrein bezoekt Penelope de mooiste...
Verlopen
Penelope reist door Royal Deeside, een afgelegen streek in Aberdeenshire. Royal Deeside is een streek met enorme landgoederen. Penelope Keith bezoekt de weinige dorpen die er zijn. Ze bezoekt het station dat in 1860 voor Queen Victoria is gebouwd en gaat naar de Highland Games arena.
Verlopen
We maken kennis met het beroemde landschap van Cumbria. In het Lake District trekt Penelope Keith van Morecambe Bay naar Pennines. Ze bezoekt hier onder meer het huis van de Sticky Toffee Pudding.
Penelope bezoekt een voormalig zilveren mijndorp, een rotsvisserij en een bijzonder theater. Penelope Keith reist af naar Devon en Cornwal. Deze graafschappen liggen in een gebied van eeuwenoude ruige kustgemeenschappen. De streek trekt jaarlijks ruim 5 miljoen bezoekers. Toch zijn de tradities in leven gebleven.
Mei 2017
Verlopen
Penelope Keith is in het industriële hart van Noord-Engeland en Noord-Wales. Penelope Keith bezoekt een Victoriaanse tuin in de schaduw van een kerncentrale. In Snowdonia maakt ze kennis met het toerisme.
Actrice en presentatrice Penelope Keith reist af naar het oosten van Groot-Brittannië. Penelope Keith bezoekt East Anglia en de Norfolk Boards. In Little Snoring neemt ze een kijkje op het gezellige dorpsfeest.
Archief