Vrouwen Die Bouwen

Vrouwen Die Bouwen gemist?

Seizoen 1
43:34

Seizoen 1, Aflevering 6

3,0 6 x
Chef-monteur Angelique is druk bezig in de marinehaven van Den Helder. Elektricien Elayne repareert de elektra van een reeks mutatiewoningen. Timmervrouw Maaike is een nieuwbouwwijk in Katwijk aan het aftimmeren en de ondernemende Souad voert een nodige veiligheidsinspectie uit.
44:37

Seizoen 1, Aflevering 5

3,0 10 x
Oppervrouw Sandra is al vroeg op pad om in Amsterdam een stuk straat opnieuw te betegelen. Aannemer Femke gaat samen met haar team een oud dijkhuis renoveren in Langerak. Jessica heeft telefoondienst op kantoor en Petra draait in Leeuwarden een nachtdienstje met haar Poolse collega's.
44:23

Seizoen 1, Aflevering 4

4,0 32 x
Stukadoor Nadine is al vroeg op weg naar een nieuwe klus in Wijk bij Duurstede. Bouwvrouw Anita beklimt een woonhuis om zonnepanelen te installeren op het dak. Hei-machinist Tanja heeft wederom wat opstartproblemen en veiligheidsinspecteur Souad doet een rondje over de bouwplaats om eventuele onveiligheden te bespeuren.
46:08

Seizoen 1, Aflevering 3

4,0 29 x
Uitvoerder Frederique moet in Amsterdam meerdere bouwprojecten tegelijk aansturen. Timmervrouw Maaike is bezig met de afwerking van een nieuwbouwwijk in Katwijk. De Brabantse Joy gaat met haar zwager op pad om wat wandpanelen te plaatsen en bouwvrouw Boukje gaat met haar zeer imposante freesmachine een nieuwe fundering aan...
45:41

Seizoen 1, Aflevering 2

4,0 30 x
In de marinehaven van Den Helder is chef-monteur Angelique samen met haar team een nieuw ventilatiesysteem aan het aanleggen. In Leeuwarden gaat Petra een cementdekvloer leggen in een nieuwe bioscoop. Tanja gaat de fundering van een woonhuis heien en stukadoor Nadine mag een villa onder handen nemen.
44:36

Seizoen 1, Aflevering 1

2,0 26 x
Bouw-veteraan Tanja zit al 25 jaar op de heimachine en vandaag gaat ze in Amsterdam de fundering slaan voor een riool. Kraanmachiniste Jessica gaat met haar torenkraan een spoedje hijsen in de regio Rotterdam. Stukadoor in opleiding Nadine gaat naar de stukadoorsschool en de zusjes Angela en Jacqueline geven een rondleidin...
Archief