Wat Goéééd. De Positieve Podcast Met Martien Meiland & Erica Renkema

Wat Goéééd. De Positieve Podcast Met Martien Meiland & Erica Renkema gemist?

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 13

3,0 34 x
Alweer de laatste podcast van dit seizoen! Martien en Erica zitten aan een Japanse borrelplank. Deze week staat in het teken van sterke vrouwen. Serena Williams, Linda de Mol, Liz Truss en te gast Lale Gül!

Seizoen 1, Aflevering 12

3,0 4 x
Een Rotterdamse borrelplank. Martien en Erica praten over vader worden op hogere leeftijd, Bassie & Adriaan en neemt Martien in plaats van Erica een plek in de gemeenteraad?? Te gast: Aad van Toor!

Seizoen 1, Aflevering 11

4,0 11 x
Martien is jarig! Martien en Erica blikken alvast vooruit op het nieuwe seizoen Chateau Meiland met fragmenten. Ze zijn fan van de feestende Finse premier en kletsen met Tineke de Nooij. Te gast: Tineke de Nooij!

Seizoen 1, Aflevering 10

4,0 43 x
Martien en Erica zijn terug van vakantie! Met een oerhollandse borrelplank en een glas ranja. Ze hebben namelijk al genoeg wijn gedronken in Frankrijk. Exclusieve filmpjes van de vakantie en positief nieuws over o.a. Ernst Daniël Smid. Te gast: Ernst Daniël Smid.

Seizoen 1, Aflevering 9

3,0 26 x
De familie is op vakantie dus hebben een zomerspecial opgenomen! Ze bespreken de do's en don't van de meest favoriete Europese bestemmingen van de Nederlanders. Bij elk land een passende borrelplank. Te gast: Nadége.

Seizoen 1, Aflevering 8

3,5 40 x
Positief over de trouwjurken van Maxime, jus de pommes, het krijgen van een lintje, naakt in een tijdschrift staan én we zien wie het boeket heeft gevangen op de bruiloft van Maxime en Leroy. Te gast: Steven Brunswijk

Seizoen 1, Aflevering 7

3,5 40 x
Positief over de Poolse borrelplank inclusief zelfgestookte wodka, hun outfits voor Maxime's bruiloft, Drentse veenlijken en meedoen aan het Eurovisie Songfestival. Te gast: Ferry Doedens.

Seizoen 1, Aflevering 6

3,0 33 x
Erica en Martien snoepen van een vegan borrelplank en drinken een glaasje Kombucha. Hebben het o.a. over code oranje en onze oranje leeuwinnen. Te gast: Richard Groenendijk

Seizoen 1, Aflevering 5

3,0 36 x
Seizoen 1, Aflevering 5 van Wat Goéééd. De Positieve Podcast Met Martien Meiland & Erica Renkema is uitgezonden op vrijdag 15 juli 2022 om 16:00 uur en was te zien op SBS 6.

Seizoen 1, Aflevering 4

4,3 56 x
Seizoen 1, Aflevering 4 van Wat Goéééd. De Positieve Podcast Met Martien Meiland & Erica Renkema is uitgezonden op vrijdag 8 juli 2022 om 16:00 uur en was te zien op SBS 6.
Archief