Winkel Van De Toekomst

September 2019
11:16

Aflevering 4

3,0 10 x
De klant van de toekomst. Generatie Z is de klant van de toekomst, maar hoe bereik je deze jongeren? Influencer JayJay Boske kent deze doelgroep als geen ander. En ook marketeer Bruce de Kok helpt zijn klanten met deze groep consumenten. Want is Instagram al passé? Frederique Dormaar vraagt het deze deskundigen.
11:59

Aflevering 3

3,0 10 x
De toekomst van de online winkel. Online winkelen wordt steeds populairder, maar heeft ook nadelen. Je kunt bijvoorbeeld niet passen. Of wel? Frederique Dormaar praat met tech-journalist Harm Teunis en Jeffrey Duyvesteijn van G-Star over de nieuwste gadgets, die online winkelen nog makkelijker maken.
11:26

Aflevering 2

3,0 7 x
De toekomst van de stenen winkel. Winkelstraten staan leeg, grote ketens gaan failliet. Heeft de stenen winkel nog wel bestaansrecht? Of kopen we in de toekomst alles online? Frederique Dormaar vraagt het aan retaildeskundige Dirk Mulder en aan Björn Hillström van Oger.
11:12

Aflevering 1

4,0 5 x
De winkel van de toekomst volgens Bol.com. Hoe denkt het grootste online warenhuis van het land de concurrentiestrijd te kunnen winnen? Frederique Dormaar vraagt het aan de ceo van Bol.com Huub Vermeulen.
Archief