Witch Hunt

Witch Hunt gemist?

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 4

4,0 62 x
De tragische dood van de populaire minister van Justitie roept veel woede op bij het publiek. Tot haar verbijstering blijkt onderzoeksjournaliste Aida, die alle malversaties had blootgelegd, nu zelf het mikpunt van die woede. Ze dreigt alles kwijt te raken, en datzelfde geldt voor klokkenluidster Ida.

Seizoen 1, Aflevering 3

3,7 110 x
De Noorse minister van Justitie komt hevig onder vuur te liggen als blijkt dat haar man betrokken is bij een grootscheepse witwas-operatie. Journaliste Aida blijft speuren naar de bron van alle informatie in deze zaak. Ondertussen is de firma een lastercampagne tegen Ida begonnen in de hoop haar positie verder te verzwakke...

Seizoen 1, Aflevering 2

4,0 22 x
De situatie met de verdachte transacties bezorgt Ida niet alleen moeilijkheden op het werk. Ook haar privéleven begint eronder te lijden als de belangrijkste mensen in haar leven nogal verdeeld blijken over de juiste aanpak. Net als ze denkt dat de rust is weergekeerd, verschijnt er een nieuwe speler ten tonele.

Seizoen 1, Aflevering 1

3,0 35 x
Ida Waage is CFO bij een gerenommeerd Noors advocatenbureau. Als zij op een dag een verdachte transactie moet goedkeuren, krijgt ze argwaan en besluit ze op onderzoek uit te gaan. Er blijkt een heel grote naam betrokken bij de transactie, en mede daarom stuit Ida binnen de firma op nogal wat tegenwerking.
Archief