Your Honor

Laatste aflevering
54:44
Your Honor
Verlopen

Adam moet bijkomen van de nieuwe informatie over de dood van zijn moeder. Carlo's proces komt tot een einde, maar als de geheimen van Michael en Adam boven water komen, brengt dit gevaar met zich mee.

Your Honor gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
47:52
Verlopen
Terwijl de druk toeneemt, vindt Michael een manier om Carlo uit de gevangenis te houden. Als Charlie Adam helpt met zijn relatieproblemen, doet hij een schokkende ontdekking.
53:45
Verlopen
Jimmy zet Michael onder druk vanwege het proces van Carlo. Tijdens een familiediner maakt Adam zijn toekomstplannen bekend. Nancy en Lee ontdekken dat agenten niet altijd zijn wie ze lijken.
51:20
Verlopen
Michaels oplossing voor de chantage brengt grotere problemen aan het licht. Adams geheim dreigt boven water te komen door een problematische relatie.
52:19
Verlopen
Adam brengt de dag door met een gevaarlijke nieuwe liefde, terwijl Michael op zoek is naar zijn afperser. Lee versterkt haar betrokkenheid bij de zaak van Kofi.
49:45
Verlopen
Michael probeert terug te keren naar het alledaagse leven totdat hij ontdekt dat iemand hem chanteert. Jimmy en Gina Baxter blijven zich inzetten om de dood van hun zoon te wreken.
Verlopen
De spanning loopt hoog op als Adam van de ene gevaarlijke connectie naar de andere gaat. Elizabeth komt tussenbeide om haar kleinzoon te beschermen. Het diner van de familie Desiato wordt geplaagd door geheimen en leugens.
Verlopen
Michael blijft zijn macht gebruiken om de details van het ongeval te verdoezelen, terwijl Jimmy Baxter en Gina wraak willen nemen. Luitenant Costello voelt dat er iets niet in de haak zit.
Archief