Zeven Kleine Criminelen

Zeven Kleine Criminelen gemist?

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 8 - Stapels geld

3,0 3 x
Raffie weet de buit van de bankoverval uit de klauwen van zijn broer Vincent te redden. Maar dan komt hij voor de moeilijkste keuze uit zijn te leven te staan: geeft hij al het geld terug, zodat zijn beste vriend Boaz vrijkomt of redt hij zijn familie?

Seizoen 1, Aflevering 7 - Verraad

4,0 6 x
Terwijl de politie hard op zoek is naar de daders probeert Raffie de huisuitzetting te voorkomen. Dan blijkt Raffies broer Vincent andere plannen te hebben met het geld. Terwijl Raffies vrienden denken dat hij hen verraden heeft, moet Raffie zijn broer tegenhouden. Tot overmaat van ramp wordt Boaz gearresteerd.

Seizoen 1, Aflevering 6 - De kraak

4,0 40 x
D-day. De dag van de bankoverval. Raffie en zijn vrienden zijn er klaar voor. Lukt het de kinderen om de best beveiligde bank van het land te overvallen en zowel de bankdirecteur als Tenno te slim af te zijn?

Seizoen 1, Aflevering 5 - Raffies meesterplan

4,0 15 x
Nu de overval niet door kan gaan, omdat Tenno op de hoogte is van het plan, lijkt de huisuitzetting onvermijdelijk. Totdat Raffie een idee krijgt: hij vraagt Tenno bij het team. De kraak kan alsnog doorgaan. Iedereen is blij behalve Wahid, want die is stiekem echt verliefd geworden op Felicia.

Seizoen 1, Aflevering 4 - Tenno op bezoek

4,0 14 x
Raffie en zijn team zijn bijna klaar voor de overval. Volgens plan heeft Wahid een meisje, Felicia, weten te versieren en ook de robot van Pico werkt. Maar terwijl Raffie zijn broer behoedt voor een stomme actie blijkt Boaz nog lang niet van de gemene Tenno af te zijn en dat brengt het hele team in grote problemen.

Seizoen 1, Aflevering 3 - Nieuwe problemen

4,0 5 x
Als Koen, de zoon van de bankdirecteur, meedoet met de bankoverval lijkt alles goed te gaan voor Raffie. Ook Boaz lijkt zijn probleem met Tenno te hebben opgelost. Maar als Raffies broer Vincent vervroegd wordt vrijgelaten uit de gevangenis heeft Raffie er een probleem bij.

Seizoen 1, Aflevering 2 - De grootste crimineel van de buurt

4,0 2 x
Samen met zijn beste vrienden Boaz en Wahid zoekt Raffie het beste team bij elkaar om de bank te overvallen. Wat Raffie niet door heeft is dat Boaz problemen heeft met Tenno, de gevaarlijkste crimineel van de buurt.

Seizoen 1, Aflevering 1 - De best beveiligde bank van het land

4,0 11 x
In de zomervakantie komt Raffie erachter dat zijn oma grote geldzorgen heeft. Zij dreigt samen met hem en zijn broertje uit huis gezet te worden. Als de snoeiharde bankdirecteur oma niet wil helpen besluit Raffie de bank te overvallen. Maar dat kan Raffie niet alleen.

Afl. 2 - De grootste crimineel van de buurt

3,0 6 x
Raffie zoekt met zijn vrienden Boaz en Wahid het beste team bij elkaar voor de bankoverval. Wat Raffie niet door heeft is dat Boaz problemen heeft met Tenno, de gevaarlijkste crimineel van de buurt.
Archief