Zeven Kleine Criminelen

April 2019
26:00

Stapels geld

3,0 2 x
Raffie weet de buit van de bankoverval uit de klauwen van zijn broer Vincent te redden. Maar wat nu? Geeft hij al het geld terug, zodat zijn beste vriend Boaz vrijkomt of redt hij zijn familie?
25:00

Verraad

4,0 1 x
Terwijl Raffie's vrienden denken dat hij hen verraden heeft, moet Raffie zijn broer Vincent tegenhouden, want die heeft andere plannen met het geld. Tot overmaat van ramp wordt Boaz gearresteerd.
25:00

Afl. 6 - De kraak

4,0 0 x
D-day. De dag van de bankoverval. Raffie en zijn team zijn er klaar voor. Lukt het hen om de best beveiligde bank van het land te overvallen en zowel de bankdirecteur als Tenno te slim af te zijn?
26:00

Afl. 5 - Raffies meesterplan

4,0 5 x
Nu de overval niet door kan gaan, omdat Tenno op de hoogte is van het plan, lijkt de huisuitzetting onvermijdelijk. Totdat Raffie bedenkt Tenno bij het team te vragen. Iedereen is blij behalve Wahid.
Maart 2019
26:00

Afl. 4 - Tenno op bezoek

4,0 5 x
Raffie en zijn team zijn bijna klaar voor de overval: Wahid heeft Felicia versierd, Pico's robot werkt. Maar Boaz blijkt nog niet van Tenno af te zijn en dat brengt het hele team in grote problemen.
26:00

Afl. 3 - Nieuwe problemen

4,0 7 x
Alles lijkt goed te gaan voor Raffie. Ook Boaz' probleem met Tenno lijkt opgelost. Maar dan wordt Raffies broer Vincent vervroegd vrijgelaten uit de gevangenis en heeft Raffie er een probleem bij.
22:00

Afl. 2 - De grootste crimineel van de buurt

3,0 4 x
Raffie zoekt met zijn vrienden Boaz en Wahid het beste team bij elkaar voor de bankoverval. Wat Raffie niet door heeft is dat Boaz problemen heeft met Tenno, de gevaarlijkste crimineel van de buurt.
24:00

Afl. 1 - De best beveiligde bank van het land

4,0 12 x
Raffie komt erachter dat zijn oma grote geldzorgen heeft. Zij dreigt met hem en zijn broertje uit huis gezet te worden. Als de bankdirecteur oma niet wil helpen besluit Raffie de bank te overvallen.
Archief