Ziggy En De Zootram

Ziggy En De Zootram gemist?

Seizoen 1

Lionel's griezeldag

4,0 1 x
Lionel slaapt niet goed omdat hij bang is in het donker. De vrienden besluiten hem mee te nemen in een 'spooktram' om hem zo over zijn angst heen te helpen.

Ziggy's baaldag

4,0 1 x
Wanneer Ziggy een onderdeel beschadigt, verliest hij zijn zelfvertrouwen. Kunnen de vrienden hem zijn zelfvertrouwen terug laten krijgen?

Het ongelukje van juf Emilie

3,0 3 x
Juf Emilie wil een foto maken van een zeldzame meeuw. Maar wanneer ze haar enkel verstuikt, moet ze leren op haar vrienden te vertrouwen om iets goed te doen.

Scottie's smeltstandbeeld

3,0 1 x
Scottie breekt per ongeluk het standbeeld dat hij voor meneer Timmers heeft gemaakt. Iedereen wil hem helpen een nieuwe te maken, maar wanneer de vrienden het werk overnemen en er hun eigen ding mee doen, komt Scottie er achter dat hij soms geduld moet hebben om te krijgen wat hij wil.

Brian's winter wonderland

4,0 1 x
Brian gelooft dat hij meteen net zo goed kan schaatsen als de pinguïns. Maar wanneer hij blijft vallen leert hij dat hij instructies aan moet nemen van iemand om een sport te leren.

Toestanden in de tunnel

4,0 1 x
Brian kan hard trappen, maar niet zo goed mikken met voetbal. Wanneer de tram in de problemen komt in de tunnel zal hij zijn kracht en behendigheid moeten leren combineren.

Seizoen 1, Aflevering 9 - De telefoon van Flora

4,0 1 x
Amy laat per ongeluk Flora's nieuwe telefoon in het water vallen. Wanneer Amy niet meer terugkomt van een zoekactie leert Flora wat belangrijker is; haar telefoon of haar vrienden.

Tony geeft toe

4,0 1 x
Tony maakt de pinguïns belachelijk omdat ze springen in plaats van te vliegen. Wanneer de tram in de knoei komt, merkt Tony dat het soms helemaal niet zo'n gek idee is om te kunnen springen.

Buiten 'gewoon' kamperen

3,0 1 x
Lionel is 'expert-kampeerder' maar kan niet slapen omdat hij bang is in het donker. Door zijn nachtelijke capriolen houdt hij iedereen wakker. Kunnen ze de volgende dag nog heelhuids in de zoo aankomen?

Niet niezen, Brian!

4,0 1 x
Brian is ziek en wil eigenlijk thuisblijven maar juf Emilie denkt dat hij alleen een medicijn nodig heeft. Wanneer Ziggy de accu van de tram leegtrekt met wat trucjes, moeten ze de hoofden bij elkaar steken om toch nog op tijd te komen.
Archief