Ziggy En De Zootram

Laatste aflevering
Ziggy En De Zootram
5 x

Brian's winter wonderland

Brian gelooft dat hij meteen net zo goed kan schaatsen als de pinguïns. Maar wanneer hij blijft vallen leert hij dat hij instructies aan moet nemen van iemand om een sport te leren.

Seizoen 1

Toestanden in de tunnel

3 x
Brian kan hard trappen, maar niet zo goed mikken met voetbal. Wanneer de tram in de problemen komt in de tunnel zal hij zijn kracht en behendigheid moeten leren combineren.

Seizoen 1, Aflevering 9 - De telefoon van Flora

4 x
Amy laat per ongeluk Flora's nieuwe telefoon in het water vallen. Wanneer Amy niet meer terugkomt van een zoekactie leert Flora wat belangrijker is; haar telefoon of haar vrienden.

Tony geeft toe

4 x
Tony maakt de pinguïns belachelijk omdat ze springen in plaats van te vliegen. Wanneer de tram in de knoei komt, merkt Tony dat het soms helemaal niet zo'n gek idee is om te kunnen springen.

Buiten 'gewoon' kamperen

5 x
Lionel is 'expert-kampeerder' maar kan niet slapen omdat hij bang is in het donker. Door zijn nachtelijke capriolen houdt hij iedereen wakker. Kunnen ze de volgende dag nog heelhuids in de zoo aankomen?

Niet niezen, Brian!

3 x
Brian is ziek en wil eigenlijk thuisblijven maar juf Emilie denkt dat hij alleen een medicijn nodig heeft. Wanneer Ziggy de accu van de tram leegtrekt met wat trucjes, moeten ze de hoofden bij elkaar steken om toch nog op tijd te komen.

Bunbury's grote dag

8 x
Bunbury plant een verrassing voor alle dieren ter gelegenheid van zijn honderdste tramrit. Maar zijn vrienden zijn iets anders van plan...

De toekan factor

7 x
Tony wil samen met zijn vrienden optreden op de verjaardag van zijn vader. Maar hij wil zo veel repeteren dat ze te laat aankomen en zijn vader al weg is. Gelukkig heeft Ziggy iets waardoor Tony's vader ze toch hoort.

Keizerin Emilie

5 x
Juf Emilie wil graag een plant zien die naar haar vernoemd is. Maar wanneer de plant de hele tram overwoekert, moeten Ziggy en zijn vriendjes een plan bedenken om de tram te bevrijden en op tijd bij de dierentuin te komen.

De was van Lionel

4 x
Lionel wil er altijd piekfijn uitzien, dus wanneer zijn safarikostuum vuil wordt door een ongelukje met Scottie's lunchpakket, is dat een catastrofe. Juf Emilie krijgt het kostuum gewassen zonder water en Ziggy verandert de tram in een vliegtram, om toch nog op tijd in de zoo aan te komen. Maar Lionel is niet tevreden: zij...

Seizoen 1, Aflevering 1 - De veren van Flora

15 x
Flora is in de rui en schaamt zich zo dat ze niet meer mee wil naar de zoo. Weten Ziggy en zijn vriendjes haar over te halen?

Gymnastiek met juf Emilie

5 x
Wanneer juf Emilie besluit om elke morgen ochtendgymnastiek te organiseren, raakt Bunbury zo uitgeput dat hij in slaap valt onderweg naar de zoo. Wanneer de tram overbelast raakt moeten de vrienden hem zelf naar boven trekken. Alsof ze nog niet genoeg lichaamsbeweging hadden gehad.

Bunbury's mistige dag

6 x
Bunbury denkt dat hij de roep van een zeldzame blonde beer hoort. Wanneer ze de beer vinden blijkt deze in het nauw te zitten. Kunnen Bunbury en zijn vrienden de beer helpen?

Amy staat op springen

1 x
Lionel wil een berg beklimmen maar wil niet dat Amy meegaat omdat 'pinguïns niet kunnen stuiteren'. Maar wanneer Lionel in de knel komt moet Amy toch te hulp schieten.

Seizoen 1, Aflevering 23 - Tram op hol

2 x
De pinguïns willen Bunbury verrassen, maar starten per ongeluk de tram. Kunnen Bunbury en zijn vrienden de pinguïns stoppen voordat ze de krater verlaten?

Seizoen 1, Aflevering 22 - De gevleugelde schim

6 x
Shackleton wil graag een superheld zijn, maar niemand neemt hem serieus. Wanneer een wieltje van de tram in een rioolbuis verdwijnt, is er maar één iemand klein en moedig genoeg om het te gaan halen. Shackleton schiet te hulp.

Seizoen 1, Aflevering 21 - Jeukt het, Lionel?

6 x
Het is inspectiedag bij de padvinders en wanneer Lionel erachter komt dat Shackleton vlooien heeft, is hij niet blij. Maar als de vlooien overspringen op hem blijkt dat iedereen vlooien kan krijgen.

Ziggy's blunderberg

1 x
Ziggy vergeet in zijn enthousiasme de tram op de handrem te zetten. Wanneer de tram in een moeras neerstort, moeten de dieren alles op alles zetten om hem eruit te halen en op tijd bij de dierentuin te komen.

Flora raakt de weg kwijt

1 x
Flora vindt dat ze volwassen genoeg is om zelf de weg naar huis te vinden. Ze heeft toch een navigatie-app op haar telefoon! Maar wanneer zij en Brian verdwalen en haar telefoon uitvalt, moet ze toch leren op zichzelf te vertrouwen.

Padvinder Scottie

24 x
Scottie, Amy en Shackleton kunnen hun spoorzoekersbadge verdienen, maar wanneer Scottie niet goed blijkt te zijn in spoorzoeken, moet hij leren dat je niet overal goed in kunt zijn.
Archief