Zo Is Joey

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 36 - De perfecte school

3,0 0 x
Er is een leerling te gast die nogal slim en talentvol overkomt. Hij moet een verslag schrijven over de school van Mevrouw Ansjovis en iedereen doet zijn best om de school van zijn beste kant te laten zien.

Seizoen 1, Aflevering 35 - De uitnodiging

4,0 3 x
Jasmijn krijgt in de vorm van een papieren vliegtuigje een speciale uitnodiging voor het klimbos. Maar degene die hem heeft gegooid durft zich niet ten overstaan van de hele klas bekend te maken.

Seizoen 1, Aflevering 34 - Voor wat hoort wat

3,0 0 x
Olivia en Joey willen Yassine een bijzonder verjaardagscadeau geven. Ze zijn daar razend druk mee en negeren Yassine die daardoor denkt dat ze zijn verjaardag zijn vergeten.

Seizoen 1, Aflevering 33 - De nieuwe kok

3,0 1 x
Mervouw Deken kan niet komen werken en dus neemt mevrouw Ansjovis haar taken over. Alleen lust niemand behalve Igor haar groentetaart.

Seizoen 1, Aflevering 32 - Missie nablijven

4,0 0 x
Igor moet met zijn moeder mee naar een concert. Maar hij wil liever aan zijn spreekbeurt werken. Dus proberen Joey en Yassine hem aan straf te helpen zodat hij huisarrest krijgt en niet mee kan. Maar dat is voor Igor nog niet zo makkelijk.

Seizoen 1, Aflevering 31 - Verrassing

4,0 1 x
Mevrouw Ansjovis is het tienjarig jubileum van meneer en mevrouw Deken vergeten. De kinderen organiseren samen met juf Prachtighout een verrassingsfeestje. Maar daarvoor moeten de Dekens wel worden afgeleid en dat valt nog niet mee.

Seizoen 1, Aflevering 30 - We zijn allemaal geniaal

3,0 1 x
De inspecteur komt op school kijken en Joey is bang dat door zijn slechte cijfers mevrouw Ansjovis ontslagen gaat worden. Dus verzint hij een plan.

Seizoen 1, Aflevering 29 - SOS relax

3,0 0 x
Joey en Yassine proberen de woedende buurman meneer Billy te laten relaxen.

Seizoen 1, Aflevering 28 - Supergeheime missie

3,0 1 x
Olivia neemt per ongeluk haar geheime dagboek mee naar school. Dat moet ze de hele dag uit handen van Arnold en Jonas zien te houden.

Seizoen 1, Aflevering 27 - Verloren schat of de zoektocht naar de verloren jeugd

3,0 0 x
Joey vindt een oude schatkaart die zijn vader gemaakt heeft toen hij jong was. Ze gaan samen in het park op zoek naar de schat.
Archief