Zo Wordt Ons Eten Gemaakt

April 2017
42:59

Shoes

3,0 12 x
Gregg Wallace neemt een kijkje in de grootste sportschoenenfabriek van Engeland.
42:48

Sweets

3,0 31 x
Gregg Wallace volgt het traject dat een lading suiker aflegt in een van Engelands oudste snoepfabrieken.
42:58

Bicycles

4,0 16 x
Gregg Wallace neemt een kijkje achter de schermen bij de grootste fietsenfabriek van Groot-Brittannië.
42:13

Baked beans

4,0 19 x
Gregg Wallace volgt het traject van gedroogde bonen in de grootste bonenfabriek ter wereld.
43:03

Crisps

3,0 24 x
We volgen het traject dat aardappels afleggen nadat ze van een boerderij in het Britse Hampshire naar 's werelds grootste chipsfabriek zijn vervoerd.
42:49

Cereal

3,0 16 x
Gregg Wallace volgt een lading maïskolven die uiteindelijk zal eindigen als Crunchy Nut Cornflakes.
Maart 2017
58:51

Milk

3,0 20 x
Gregg Wallace krijgt exclusief toegang tot een van Engelands grootste melkverwerkingsfabrieken. In deze fabriek wordt in minder dan een minuut 2.000 liter verse melk verwerkt. Gregg bezoekt ook de hi-techboerderijen waar de koeien volledig door robots worden gemolken. Dit proces zorgt er mede voor dat de verse melk binnen ...
58:17

Chocolate

3,0 18 x
Meesterchef Gregg Wallace is in York bij een chocoladefabriek waar dagelijks meer dan zeven miljoen chocoladerepen worden geproduceerd.
43:25

Bread

4,0 35 x
In deze aflevering volgt Meesterchef Gregg Wallace het proces dat dag en nacht doorgaat in de fabriek waar typisch Engels brood wordt bereid.
Archief
Telezien maakt gebruik van cookies. Onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.