Bulls & Bears

Laatste aflevering
Bulls & Bears

Seizoen 1, Aflevering 11 van Bulls & Bears is toegevoegd op vrijdag 29 maart 2024. Bulls & Bears is een business programma bij RTL Z. Presentator Gerben van Driel praat samen met analisten en experts over actualiteiten met betrekking op de beurs, beleggen, crypto's en meer.

Bulls & Bears gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Seizoen 1, Aflevering 10 van Bulls & Bears is toegevoegd op vrijdag 22 maart 2024. Bulls & Bears is een business programma bij RTL Z. Presentator Gerben van Driel praat samen met analisten en experts over actualiteiten met betrekking op de beurs, beleggen, crypto's en meer.
Seizoen 1, Aflevering 9 van Bulls & Bears is toegevoegd op vrijdag 15 maart 2024. Bulls & Bears is een business programma bij RTL Z. Presentator Gerben van Driel praat samen met analisten en experts over actualiteiten met betrekking op de beurs, beleggen, crypto's en meer.
Seizoen 1, Aflevering 2 van Bulls & Bears is toegevoegd op vrijdag 19 januari 2024. Bulls & Bears is een business programma bij RTL Z. Presentator Gerben van Driel praat samen met analisten en experts over actualiteiten met betrekking op de beurs, beleggen, crypto's en meer.
Seizoen 1, Aflevering 1 van Bulls & Bears is toegevoegd op vrijdag 12 januari 2024. Bulls & Bears is een business programma bij RTL Z. Presentator Gerben van Driel praat samen met analisten en experts over actualiteiten met betrekking op de beurs, beleggen, crypto's en meer.
Archief