Ongeschreven Regels

Laatste aflevering
11:07
Ongeschreven Regels

Wat gebeurt er als een individu zich overgeeft aan de groep? Een stakende schoonmaker, een klimaatactivist en een christelijke monnik zingen mee met collectieve protestliederen. Er ontstaat een gemeenschapsgevoel door samen te zingen in de openbare ruimte.

Ongeschreven Regels gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
15:37
Laura zoekt naar een manier om de mysterieuze dood van haar moeder twaalf jaar geleden te verwerken. Met hulp van homevideo's en telefoongesprekken met familieleden in Nigeria probeert ze erachter te komen wie haar moeder was en wat er precies is gebeurd, maar de afstand maakt het moeilijk. Liggen de antwoorden op Laura's ...
12:45
Bij de Jonkerboys, de enige voetbalclub voor tbs-patiënten in de KNVB-competitie, gaat het om meer dan alleen de winst. De wedstrijden binnen de muren van de kliniek zorgen voor een zeldzaam moment van contact met de buitenwereld. Op het veld zijn ze even gewoon voetballers, totdat de realiteit van de kliniek weer aanklopt.
16:28
Wanneer de ouders van filmmaker Gijs Wilbers besluiten het ouderlijk huis te verlaten om een kleiner appartement te betrekken, wordt het pijnlijk duidelijk dat er een grote roze olifant in de kamer is. Lukt het Gijs om het gesprek hierover aan te gaan?
13:45
Filmmaker Kee en haar hond Lucky worstelen, ieder op hun eigen manier, met boosheid. Omdat ze in hun gedrag lijnrecht tegenover elkaar staan, gaan ze beiden op zoek naar een manier om dichter bij elkaar te komen.
Archief