Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt gemist?

Seizoen 13
51:20

NieuwSeizoen 13, Aflevering 7 - Thema: Halve finale

4,0 5 x
De bakkers beginnen met het maken van '2 klassiekers in 1'. Smaakt dit ook dubbel zo lekker? De technische opdracht is een suikertentje. Na het spektakelstuk, een broodmand, wordt bekend wie de laatste afvaller is. Wie worden de finalisten van Heel Holland Bakt seizoen 10?
52:08

Seizoen 13, Aflevering 6 - Thema: Chinees Nieuwjaar

3,0 11 x
De bakkers mogen van start met een chiffoncake. Ook de tweede opdracht is weer geheel in het thema: Chinees Nieuwjaar. De deelnemers wagen zich aan het bakken van een Chinese loempia. Met het spektakelstuk, een drakenspektakel, wordt de aflevering afgesloten.
50:52

Seizoen 13, Aflevering 5 - Thema: Koek

3,0 11 x
Alles is koek en ei als we van start gaan met deze aflevering. De bakkers beginnen met de signatuuropdracht: een macarontaart. Daarna is het tijd voor de technische opdracht: michelettes. Dat is wel even andere koek. Wie wint het koekspel en wie verliest zijn plek in de befaamde HHB-tent?
Seizoen 14
51:44

Seizoen 14, Aflevering 4 - Thema: Karamel

3,0 13 x
Het thema is karamel. De zeven overgebleven bakkers starten met de signatuuropdracht; ze moeten een tarte tatin maken op basis van karamel. Geen tijd voor praatjes in de tent; vol concentratie starten de kandidaten aan de technische opdracht: babbelaars. Het spektakelstuk wordt zoeter dan zoet: een croque-en-bouche met sui...
51:57

Seizoen 14, Aflevering 3 - Thema: Van Gogh

3,0 4 x
De bakkers starten met een gevulde amandelcake, die gedecoreerd moet worden in de stijl van Van Gogh. Na deze zoete opdracht wagen de amateurbakkers zich aan een nieuw kunstwerk voor de technische opdracht: een zonnebloembrood. Als kers op de taart mogen de bakkers een zelfportret maken. Een waar spektakelstuk!
54:36

Seizoen 14, Aflevering 2 - Thema: Kerst

3,0 6 x
Het eerste bakweekend zit erop, er staan nog negen kandidaten in de tent. Het is tijd om snel te gaan bakken, want er staan drie opdrachten op het menu. Het thema van deze week is, hoe kan het ook anders: kerst! Voor de signatuuropdracht gaan de kandidaten aan de slag met een kerstbuche. Voor de technische opdracht, kerstz...
56:52

Seizoen 14, Aflevering 1 - Thema: 10-jarig jubileum

4,0 29 x
Tien nieuwe bakkers gaan aan de slag met een jubileumwaardig thema. Het thema is tienjarig jubileum. Voor de eerste opdracht moeten de kandidaten een taart maken waarmee elke aflevering wordt afgetrapt, namelijk de HHB-leadertaart. Martine Bijl mag niet ontbreken in deze bijzondere aflevering. Haar favoriete appelkoek is d...
Seizoen 12
56:10

Seizoen 12, Aflevering 8 - Finale

3,0 27 x
De finale! De finalisten gaan aan de slag met kersjes en een bruidsbuffet. Wie maakt de meeste indruk op de jury en mag zich na vandaag de Beste Thuisbakker van Nederland noemen?
51:02

Seizoen 12, Aflevering 7 - Thema: Pasen

4,0 33 x
Er zijn vele soorten paasbaksels. Daarom is het thema in de halve finale Pasen. De vier overgebleven bakkers maken paasbroden, een paasslof en natuurlijk een heus paasspektakel.
51:05

Seizoen 12, Aflevering 6 - Thema: Toetje

4,5 42 x
De bakkers buigen zich over het thema toetjes. Ze maken een dessertaart van hun favoriete toetje, meringuebombs én een spektakelstuk van eclairs. Weten ze hiermee de jury te imponeren?
Archief