Heel Holland Bakt

Seizoen 12
56:10

Seizoen 12, Aflevering 8 - Finale

3,0 12 x
De finale! De finalisten gaan aan de slag met kersjes en een bruidsbuffet. Wie maakt de meeste indruk op de jury en mag zich na vandaag de Beste Thuisbakker van Nederland noemen?
51:02

Seizoen 12, Aflevering 7 - Thema: Pasen

4,0 28 x
Er zijn vele soorten paasbaksels. Daarom is het thema in de halve finale Pasen. De vier overgebleven bakkers maken paasbroden, een paasslof en natuurlijk een heus paasspektakel.
51:05

Seizoen 12, Aflevering 6 - Thema: Toetje

4,5 41 x
De bakkers buigen zich over het thema toetjes. Ze maken een dessertaart van hun favoriete toetje, meringuebombs én een spektakelstuk van eclairs. Weten ze hiermee de jury te imponeren?
51:17

Seizoen 12, Aflevering 5 - Engeland

3,0 21 x
De bakkers mogen aan de slag met Engelse baksels. Het thema is namelijk Engeland. Ze laten aan de jury zien wat ze kunnen aan de hand van een Engelse pie, met een gedecoreerd dakje, omgekeerde ananascakejes én een Engels bouwwerk van gingerbread.
50:47

Seizoen 12, Aflevering 4 - Thema: Chocolade

3,0 21 x
Een lekker zoet thema deze week: chocolade! De bakkers doen hun uiterste best om de jury omver te blazen met hun candybars, chocoladebiscuitjes en een penseelstreektaart.
53:51

Seizoen 12, Aflevering 3 - Lente

3,0 23 x
Omdat dit seizoen niet in de winter, maar in het voorjaar plaatsvindt, is het thema van deze week lente. Aan de bakkers de uitdaging om de jury omver te blazen met focaccia's, baklava en een bloemige lentetaart.
53:47

Seizoen 12, Aflevering 2 - André

4,5 9 x
De bakkers nemen plaats in de tent om de jury omver te blazen met hun bakkwaliteiten. Om stil te staan bij zijn 75e verjaardag is het thema van deze week 'André'. Naast broodjes kroket en kaaskoekjes, mogen de bakkers aan de slag met een heuse taart in de vorm van André.
Seizoen 13
55:54

Seizoen 13, Aflevering 1 - Cake

3,8 55 x
Tien getalenteerde bakkers beginnen aan de strijd om de titel Beste Thuisbakker van Nederland. Ze stappen de tent binnen en gaan aan de slag met het eerste thema van dit seizoen: cake. Weten zij met hun slagroomtaarten, roze koeken én een spektakelstuk van madeleines indruk te maken op de jury?
Seizoen 11
54:58

Seizoen 11, Aflevering 5 - Een opera, macarons en een nougatine bouwwerk

4,0 16 x
Voor de signatuuropdracht maken de finalisten een opera, een Frans taartje dat bestaat uit een heleboel laagjes. Al die laagjes moeten even dik zijn om indruk te kunnen maken op de jury. Voor de technische opdracht maken de bakkers macarons. Robèrt wil gladde deksels, nette voetjes en strakke vullingen zien, maar geeft de ...
50:29

Seizoen 11, Aflevering 3 - Religieuses, vlechtbroodjes & vouwchocolade

4,0 18 x
De eerste opdracht is het maken van een religieuse. Dat zijn twee soesjes op elkaar gestapeld. Er wordt van alles uit de kast gehaald om de religieuses mooi te maken. Maar uiterlijk is niet alles, de bakkers besteden natuurlijk ook veel aandacht aan de smaak. Voor de technische opdracht maken de bakkers vlechtbroden. Daarm...
Archief