Het Blok Australië

Laatste aflevering
41:48
Het Blok Australië

In een finale boordevol actie en een Blok-primeur geven Max en Karstan elkaar het jawoord in het bijzijn van hun vrienden, familie en al hun mededeelnemers. Dan is het moment waar iedereen naar toe heeft gewerkt, want de vijf spectaculaire appartementen gaan eindelijk onder de h...

Het Blok Australië gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 7
42:55
De deelnemers leveren de laatste ruimtes aan juryleden Neale Whitaker, Shaynna Blaze en John McGrath. Opnieuw wint een team $ 20.000 aftrek op de minimumprijs op de veilingdag, terwijl de tweede en derde plaats $ 15.000 en $ 10.000 aftrek krijgen.
43:05
De teams nemen een pauze van de verbouwing om Max en Karstan bij te staan tijdens hun vrijgezellenavond. De gemeenschappelijke ruimtes krijgen vorm, maar Simon en Shannon hebben last van het onvoorspelbare weer in Melbourne en Chris en Jenna kunnen moeilijk met elkaar overweg.
43:53
De teams moeten nog zeven dagen klussen in de laatste vijf kamers in appartement 6. Er ontstaat onenigheid tussen Darren en Keith, wat veel vertragingen veroorzaakt in de keuken. Simon en Shannon gaan winkelen voor de bruidstaart van Max en Karstan.
41:44
De jury verandert het spel voor drie teams, wanneer ze de eerste vijf kamers in appartement 6 beoordelen. Het winnende team scoort 29 van de 30 punten en $ 20.000 korting op hun minimumprijs. Op de tweede plaats wordt $ 15.000 van de minimumprijs afgetrokken en op de derde plaats $ 10.000.
40:25
De eerste kamers moeten over een paar dagen al klaar zijn, dus komen Scotty en Shelley langs om de voortgang van appartement 6 te controleren. Keith helpt een team bij het ophangen van een deur, maar zijn vriendelijkheid wordt niet door iedereen op prijs gesteld.
42:51
Er ontstaat enorm veel haast om alle materialen naar boven te krijgen, voordat de steiger wordt afgebouwd om plaats te maken voor de nieuwe gemeenschappelijke trap. Jenna, Chris en Karstan worden de nieuwe werkers van Keith.
43:03
De geheime kamer van Max en Karstan zorgt voor opschudding bij de andere teams en Darren wil weten hoe ze het zich kunnen veroorloven om hun extra kamer in te richten. Dee en Max ontsnappen aan de controverse en gaan op pad om diamanten ringen te passen.
43:29
De laatste uitdaging gaat van start, maar er ontstaat al meteen een conflict als een team helemaal niet blij is dat ze de planningsvergadering missen. Het competitieve karakter komt naar boven bij sommige deelnemers, als ze geld kunnen winnen om hun minimumprijzen naar beneden te halen.
43:18
De appartementen zijn eindelijk klaar en de deelnemers leveren vijf zeer verschillende terrassen voor de beoordeling. De juryleden zijn onder de indruk, maar deze week neemt slechts één team de prijs van $ 10.000 mee naar huis.
42:02
Verlopen
Max en Karstan werken aan hun geheime kamer en doen een aankondiging die zowel Scotty als Shelley van hun à propos brengt. Voorman Keith botst met de teams, wanneer hij hen vertelt over het extra werk dat ze moeten doen.
42:48
Verlopen
De overkappingen worden verwijderd, maar het weer in Melbourne zorgt voor problemen met de deadline. Het winnende team van de liefdadigheidsuitdaging ontmoet vastgoedgoeroe John McGrath en ze kunnen hun geluk niet op als ze hun prijs in ontvangst nemen.
43:07
Verlopen
De deelnemers rijden naar Kilmore in Victoria voor een nieuwe uitdaging en de rit alleen al blijkt een uitdaging op zich te zijn. Daar aangekomen vertellen Scotty en Shelley de teams dat ze de slaapkamers van een kinderhospice opnieuw zullen inrichten.
42:21
Verlopen
De koppels stemmen dit keer los van hun teamgenoot en twee deelnemers besluiten het spel gemeen te spelen. Het is terrasweek op en er is genoeg te doen, vooral voor Chris en Jenna die een extra dakterras moeten voltooien.
42:22
Verlopen
De badkamers en suite zijn misschien relatief kleine kamers, toch lopen de spanningen hoog op voor de beoordeling. Scotty neemt de mannen mee naar een Australian football-wedstrijd.
41:15
Verlopen
De teams zijn enthousiast als ze elk $ 5000 krijgen en slechts 24 uur de tijd hebben om een kamer in hun appartement opnieuw in te richten, zoals besloten door de juryleden. Kyal en Kara zijn speciale gastjuryleden.
42:47
Verlopen
De teams zijn enthousiast als ze elk $ 5000 krijgen en slechts 24 uur de tijd hebben om een kamer in hun appartement opnieuw in te richten, zoals besloten door de juryleden. Kyal en Kara zijn speciale gastjuryleden.
42:45
Verlopen
Terwijl de badkamers vorm krijgen, is Keith druk bezig uit te zoeken wat de bouwers onder de grond hebben ontdekt. Het blijkt een oude brandstoftank te zijn, nog vol met diesel, uit de tijd toen het blok nog een benzinestation was.
42:57
Verlopen
De deelnemers scoren elkaars woon- en eetkamers, wat voor sommige teams een kans is om wraak te nemen. De resultaten van Scotty's audit zijn binnen en Keith ontdekt een onaangename verrassing ondergronds, die het werk wel eens stil zou kunnen leggen.
45:24
Verlopen
De teams leveren vijf spectaculaire woon- en eetkamers op. Er zit slechts een half punt verschil tussen de eerste en de tweede plaats en een team gaat naar huis met de felbegeerde prijs van $ 10.000. Een team is erg teleurgesteld na het horen van de opmerkingen van de jury.
Archief