Killer Siblings

Laatste aflevering
41:48
Killer Siblings
Verlopen

Een huisinbraak leidt tot een enorme klopjacht door de afgelegen, besneeuwde wildernis van Idaho naar twee bankovervallers, die tevens broers zijn. Ooit hielpen zij een beruchte Sovjet-spion te vangen, maar nu komen ze terecht in een vuurgevecht dat eindigt met moord.

Killer Siblings gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 3
41:52
Verlopen
De moord op een man buiten zijn huis, in de buitenwijk Memphis, leidt de recherche naar meerdere buitenechtelijke affaires, het geheime leven van een vrouw, een verzekeringspolis en een broer die alles voor zijn zus overheeft.
41:48
Verlopen
Wanneer een rijke zakenman en zijn vrouw op brute wijze worden neergeschoten, ontdekt de politie een familie die verscheurd is door wrok en hebzucht. Ze ontrafelen een duister moordcomplot tussen de zonen van het paar en een tweede stel broers die zijn ingehuurd om de trekker over te halen.
41:49
Verlopen
Binnen 24 uur wordt een plattelandsgemeenschap in Georgia opgeschrikt door twee dubbele moorden, waaronder die van een geliefde melkveehouder en zijn zoon. Er zijn maar weinig verdachten, maar uiteindelijk leidt een kostbaar bewijsstuk de politie naar twee broers die een levenslange band hebben met criminaliteit.
41:49
Verlopen
Na meedogenloze moorden en een reeks gewapende overvallen, racet de politie van Texas tegen de klok om een brutale jongen, een honoursstudent en een stel broers tegen te houden.
Archief